Mayqueen_16 Ftsctn_20 bizim de 14 günümüz kaldı 🙈 ne yapmamız gerek acaba doğum için ☺️ Hala yukarıda oğlum hissediyorum
Ftsctn_20 Mayqueen_16 galiba yapmamız gereken tek şey beklemek 😁 cuma günü randevum var bakalım doktor neler diyecek 😊 çatı muayenesi yaptılar mı size
Gzdnr 37 olduk uygulamada ama ultrasonda 39 hareketlerde biraz azalma var aşırı terleme ayaklarda biranda oluşan şişlikler karın ağrısı birde sol üst bacağımla kalça birleşimi dönerken bazen çürümüş gibi acıyor bilmiyorum olanınız varmı
Demet-budak Gzdnr karin agrisi bende de var canim nst de ufak ufak sancilarim cikiyor sanirim agrilardan. Rabbim saglikla kucagina almani nasip etsin inşallah 🙏
11bsb Gzdnr aynen bacağım ve kalça birleşimim çok agriyo. Sağdan sola dönerken gece yatakta canımdan can gidiyor. Yataktan kalkarken belim kitleniyor bir an bir kaç saniye yürüyemiyorum. Ayaklarım şişiyor. Ellerim uyuşmaya başladı daha nelerrr nelerrr🤣 37+1 olduk hayırlısı.
Nzziss Demet-budak 38+5 olduk son 9 gün 🤗 bazen bel ve kasık ağrım oluyordu o da gitti. Bakalım ne zaman gelecek🙄
Demet-budak Nzziss bende dün gittim kontrole ufak ufak sancilarim çıktı 1 haftaya dogurursun dedi doktorum ama ben artik gelsin istiyorum ya zaten 1 haftaya 40 oluyoruz 😂 Rabbim sizinde saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah 🙏
Masal78 Demet-budak 36+5 iz 38+0 da sezeryan olucam artık çok ağırlaştım sırt bel ağrısı kaburga ağrısı regl sancıları beni artık öldürüyor çok zorlanıyorum üztelik 1 buçuk yaşında oğlum var baya zor geçiyor son günlerim inş sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz..😊👌🤲
Alparslan0210 Bir şey dikkatimi çekti doktorlarınız ne kadar iyi ilgili sizinle ne güzel konuşuyo durum hakkında bilgi veriyor
Dkktlbsra Demet-budak 37+2 haftalığız kordon dolanmasından dolayı sezeryana karar cerdik riske atmak istemedik 2 gündür hafif sancı ve kasılmalarım var ciğer geliştirici yapıldı her ihtimale karşı yarında kontrolüm var alttan muayne yapıcak açılmam varsa kavuşcaz allahın izniyle 😊
Demet-budak Dkktlbsra amin insallah canim saglikla kucagina al insallah🙏 saglikli olsunda dogum sekli de onemli degil 😊
Nzziss Demet-budak galiba tam günümüzü dolduracağız. Bende nst de daha hiç sancim çıkmadı. Yarın da çatı muayenem var😃
Demet-budak Buse62 sanirim sizin minikte benim oglum gibi. Gelmiyor keyfi yerinde 😂 eşim isyanlarda artik gelsin diye hergün beni zorla yürüyüşe yolluyor😂 Rabbim evlatlarımizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah🙏
Buse62 Demet-budak 😅aynen öyle keyifleri yerinde saglıklı gelsinlerde. Benim eşimde ne zaman gelicek diye sabırsız☺️
Demet-budak Canan9627 zaten 9 ayi gecirdik son günleri geçiremiyoruz sabirsizlaniyoruz hep 😊 saglikla gelsin insallah🙏
Demet-budak Seda111 eli kulagindadir artik 40 olmuşsunuz benim 39 dün kontrolumde doktorum 1 haftaya gelir dedi artık insallah diyorum 🤗 Saglikla kucaginiza alin insallah 🙏
Seda111 Demet-budak benim doktorum su zaman gelir demiyor hiç yarın bir de hiç çatı muanesi oldunuz mu ? Ben daha olmadım yarın doktorla iyice konuş cam.
Demet-budak aksu5334 sizde benim gibi 39 olduk bizim oglanda tık yok 🤗 olsun canları sagolsun saglikla gelsinler insallah bekleriz 😊
Demet-budak Mltm__ insallah kendiliginden gelir canim Rabbim hayirli doğum nasip etsin saglikla gelsin insallah 🙏