Hatice_ceylan Furkanpervin bende asırı temızlık yapasım var burbuma deterjan kokuyor delı olcam ya bı ara sacmalıyorum dıe dusundum ama normalmıs hormonlardan . Benım yengemde toprak yıyordu can cekıyomus demekkı
Tugbacolak Furkanpervin pika sendromu denıyo buna canım gıda dısı şeyelere aşermek... vucuttakı bır vıtamım demır eksıklıgı vs. Gıbı sylerın eksıklıgınden kaynaklanır genellıkle doktora gorunmelısın sakın yeme
Kardelenyigit Senin yine iyi sadece oymuş 😅bana cif diş macunu yumuşatıcı toz deterjan bunlar o kadar güzel kokuyor ki burnumaaa 27 hafta oldum ve geçmiyor haftaya randevum var mutlaka doktorumla paylaşıcam
Mucizemmm2 Asl_93 bu pancarı bende deneyeyim bir doktorunuz bisey demedi degil mu zararlı olsa gerçi yeme tuketme çok derdi
Asl_93 Mucizemmm2 söyledim doktora canım yiyebilirsin aksine faydalı dedi. Hem Demir yapıyor hem bağırsakları düzenliyor lifli olduğu için ☺️ Ben haftalardır yiyorum hiçbir zararını görmedim aksine faydası oldu çok şükür 🙏🏼 Ve çok lezzetli 🙈
Mucizemmm2 Asl_93 çok sağol canım teşekkür ederim bende kabızlıktan muzdaribim belki o da düzene girer hem yarın hemen alacağım pancardann 💓💓💓
Es_69 Furkanpervin tobe bismillaaah anamsabunnkopuuu yenirmi vallha ilk defa duydummm. Tabikide zararrrliidrrzehirlerr mahfeder insani bacim hamilesin birdeaman aman haaa ben dismacunu yiyeni kumyiyeni sünger yiyeni tebesiri ekmekle yiyeni kil yiyeni dahi gordumde bunu ilk defa duydum 😯😯
Zuhraa Benim hamilelikten once vardi takıntı yapmistim bir ara cif in çamaşır sulusu vardi ama nasil guzel kokuyordu. Boyle artik ellerimi de onunla yıkıyordum kokluyordum. Yiyesim geliyordu 😅
Asl_93 Nurcan126 canım valla ben en fazla 2 günde 1 orta boy pancar doğrayıp yiyorum dediğim gibi nar ekşili maydonozlu. Bence dene mükemmel arttırıyor Demir’i. ☺️ İnşallah sana da şifa olur 🙏🏼