Furkanpervin 6 aylık hamileyim arada sırada sabun köpüğü yemek istyorum başına gelen varmı sakıncalımı 😒😒😒
M1044 Furkanpervin benim bilgim yok ama bence zararlıdır diye düşünüyorum şimdi herşeyin içinde kimyasal olduğu için çok canın çektiyse bi kere diline sür geri yıka ağzını bence canım
Gmzzz Furkanpervin doktoruna söyle çünkü aşerdiğimiz her şey bücudumuz da eksik olan birleylerin sebebi.. benim kibrit yakıp siyah kısmını yiyen arkadasımda vardı tebeşir yiyende 😂
Asl_93 Furkanpervin kırmızı pancar mükemmel Demir yapıyor canım haşlanmış pancara az nar ekşisi tuz ve maydonoz ekleyip yiyebilirsin. Ben onun sayesinde Demir ilacını bıraktım 🙈
Asl_93 Furkanpervin ne demek canım inşallah şifa olur ☺️ Ben 1 Ay 1 gün durup 1 gün yedim Bunu kan verdim doktor bile şaşırdı ☺️
Aylin_16 Furkanpervin benim de kan ilacı yan etki yapıyodu içemiyodum her sabah yemek kaşığı keçiboynuzu pekmezi yutmuştum doğuma kadar kan değerlerim hep iyi çıktı ekşi yiyemiyorsan aklında bulunsun
Mucizemmm2 Asl_93 bu pancarı bende deneyeyim bir doktorunuz bisey demedi degil mu zararlı olsa gerçi yeme tuketme çok derdi
Furkanpervin Gmzzz Valla bende ilk defa karşılaşıyorum 😂 şok oldum😂 insanın başına gelmeden anlamıyomuş 😂
Ask_H Furkanpervin ilk defa duydum ilginç bir aş erme şekli... Kimyasal ve bebeğinize zararlı doktorunuxa söyleyin bir vitamin eksikliğinden olabilir belki de
kbr-altndl5 Furkanpervin merhabalar normalde yenmeyecek şeyleri gebelikte canının çekmesi detarjan gibi çamur gibi vb. Pika sendromu olarak adlandırılıyor. Ciddi sıkıntılara yol açabiliyor doktorunuza başvurun testler yapiliyor