Semraaaaa Mom20_ benm doktorda mubarek 20 hafta olmadan söylemiyor 16 dayım daha ne tahmin ne başka birşey
Mom20_ Semraaaaa vala benimki kiz dedi ama ben o cihaza bakarak nasil bildi anlamadim hani plbastan beri bende kiz istiyorum ama guvenim yok bunlarin aletlerine o yuzden yine dikkat edicem alisveriste
KbraGkhan Asl_93 Ben yaptırmadım gerek duymadım. 35 yaş üstü ücretsiz dedi doktor ama ben 27 yaşındayım çokta gerekli görmedim doğrusu kalbi atıyordu çok şükür
Mekamu KbraGkhan benimki doğuma kadar bakacak galiba. 33teyim hala bakıyor, hatta sordum ben. Rahimi, vajina yolunu kontrol etmemiz gerekiyor dedi. Enfeksiyon, yara, en ufak bir anomali var mı diye bakmam lazım dedi. Hepsinin tarzı farklı.
KbraGkhan Mekamu alttan ultrason ayrı kontrol ayrı canım beni de hep etti alttan parmak ile 39 haftam ve hala ediyor 🤦🏽♀️ Ultrasonda ayrı bakıyor ama her kontrolde ultrason olmasa da alttan kontrol yapıyorlar.
Mekamu KbraGkhan evet her defasında önce alttan muayene sonra alttan ultrason sonra normal ultrason, neyse bakalım görcez neler olacak 😀
Buket1990 Zuhal1 kesinlikle bana da sen korktun dedi benimde eşim tercüme ediyordu ilk gittiğim doktor Türk’tü ikinci doktor polon ikinci doktor alttan istedi kabul etmedim Türkiye de yok dedim oda bana ne dese beğenirsin Türkler sadece üstten bakıyormuş şaka gibi yaaa 🤪 çocuğumun kalp atışını bile bir iki saniye tak tak kapattı hemen ilk heyecanları yaşayamadım buna üzülüyorum şimdi Türkiyedeyim ohhh misss 🥰
Zuhal1 Buket1990 ben o bayanın yorumlarına baktımda uyduruyor biraz Türkiyede yaşama imrenen ama orda yaşayamayan Türkiyedeki Türkleri her defasında kücümsemeye calışan Türkiyenin bazı konularda gelişmesini yedirmeyen (nede olsa zor onca yıl Almanyada kal sen ülken gelişsin parayı napıyım ben vatanımdan ayrı kaldıktan sonra ) Alamancı böyle tip çok var burda bana gelirsek acillik oldum banada acilde Pet bardak verdiler laboratuvara göndermek için bende diyorum ki ben napıyım parayı eğitimi senin sistemini evet Türkiye eğitimde geri kalmış olabilir bana göre artık oda bitti okumak isteyen ırgat gibi okuyor sağlımla ilgili başıma bişey gelse ne kadar sıkıntı çekiceğimi bildikten sonra burda kanser teşhisleri hep araştır 4.evrede yakalanıyor cunku umrunda değil bunların yoksa özel sigorta şirketleri napar hani bizim Türkiyedeki özel hastane sistemini eleştiriyorlar ya onlarında gittiği doktorlar hep özel.... Devlete ait bir kurum yok ki senin sağlığın hep o sigorta şirketlerine bakıyor ne kadar güvenilir... Bunlar cokkkk atıyor tutuyor ama bundan 10 yıl sonra görürüm... Demedi demeyin.Ha Avrupa Türkiye sistemini eleştirmeyin demiş kendileri bir kan tahlilin sonucunu 1 hafta sonra alıyorlar... Yazık oysa biz anında görebiliyoruz gizlilikmiş bunların neyi gizli sağlık bilgileri gizli olacakmış... Kendileri gelip Almanyadan TÜRKİYEYE yarım yamalak Türkçeleriyle "AAAĞĞMMM ALMANYADA BÖYLE DEĞİL AMAAAAAAA" Demesini biliyorlar biz burda diyince zorlarına gidiyor cunku düşünemiyorlardı böyle olcanı....
Buket1990 Mused senin haddin değil benim cahil yada bilgili olmamı ölçmek Hiçte onlara mecbur değilim türkiyedeyim ohhh misss burada herkes kendi yaşadığını ve bakış açısını yansıtmakta Özgür sizin de ne kadar anlayışsız olduğunuz belli ne yaşadığımız ne biliyorsunuz evet çağ dışı ped bardakla idrar vermemi kaldı siz memnunsanız yorumunuzu yaparsınız takipte kalırsınız kimseye düşünceleri yüzünden cahil diyemezsiniz keşke her cahil benim gibi olsa sizin gibi bilgili olacağına Empati kurmayı da öğrenin çocuğunuz için yardımcı olur
Benay10 HTK insan hamileyken çok kötü buluyor ama aslında doğum yaptıktan sonra bir çok şeye ya iyiki yapmamışlar diyorsun korkma merak ettiğin birşey varsa sor anlatırım ben doğurdum 😂
HTK Benay10 🙈☺️ Teşekkür ederim benim genel bi merakım var hesaplamayı bilemedim vücüt kitle endexi falan celhasılı 62 kiloyla gebe kaldım 30.cu haftamdayım 14 kilo aldım 🔫 ne diyorsunuz bunaa a canlar
Buket1990 Zuhal1 kesinlikle ben kısa bir süre kaldım ama orada da iki kişi çalışırsan zenginsin tükiye de artık öyle bence ben şahsi fikrimi söyledim yine söylerim bana göre hiç bir yer Türkiye gibi değil benim eşimin orada işyeri var ondan bile vazgeçtik bize para değil huzur laZımm okuyan her yerde okur okuyor da vatanımm vatanımmm 🥰🥰🥰 iyi ki döndüm