Nisa2420 Mermini evet canım temizlikle alakalı bir durum değilmiş su içmeyle alakalıymış çokca su iç dedi banada doktorum
Zozan-harman Nisa2420 aminnnnnnnn Allah razi olsun hepimiz inşallah saglicakla kucağımıza aliriz kazasiz belazsiz 🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️🧿🌺
nehiroooo bende 26 haftalık oldum hamile kaldığımdan beri enfeksyon var antbyotik toz ilaç hiç fayda etmiyo daha bugün kontrolüm vardı yine 2 tane antibyotik verdi enfeksyon erken doğum riski yaratıo kullanmanızı tavsiye ederim ve bol su..
Ayse81 Nisa2420 ben 3 kutu farklı antibiyotik içtim hiç faydasını görmedim 2 hafta sonra yine gidicem bakalım son durum ne
Olimbera Mermini kültür de üreme çıkınca mı ilaç veriyorlar yoksa idrar enfeksiyonu olduğunu nasıl anladılar hangi değerlere bakıldı ?
Olimbera Mermini kültür de üreme çıkınca mı ilaç veriyorlar yoksa idrar enfeksiyonu olduğunu nasıl anladılar hangi değerlere bakıldı ?
Mermini Olimbera Evet ilk yaptırdığımda idrarda bazı değerler çıktı işte o zaman antibiyotik verdi idrar kültürü detaylı bir tahlil sonraki yaptırdığımda da sonuçta üreme olmadı yazıyordu doktor temiz dedi
Aysetk Nisa2420 idrar yolu enfeksiyonu ilk haftalarda çok tehlikeli bebeğe zarar verebiliyor Allah korusun düşük riski oluşuyor o yüzden doktor riskli olmasa antibiyotik vermez doktorlara güvenin
Olimbera Mermini hangi antibiyotiği kullandınız ? Bana da dün flagyl antibiyotğini verdi zararı yoktur demi bebeğe
_defnee Nisa2420 Enfeksiyon zararlı bebeğiz antibiyotik değil canım. Yüksek çıktıysa ki daha çok zararlı. Hemen tedavi edilmeli. Kendin de dikkat etmelisin. Ayrıca bebeğe zarar verdiği gibi erken Doğumun en büyük tetikleyicilerinden biridir idrar yolu enfeksiyonu
Tukec Nisa2420 Asıl kullanmazsan bebeğe zararlı. Bebeğin kalp atışını hızlandırıyorsun ki bu istenen birşey değil. Kanda da enfeksiyon değerin yüksekmiş. Doktor önermiş sakınca görmemiş daha ne düşünüyorsun.
Asl_93 Nisa2420 canım ben de şiddetli bi idrar yolu enfeksiyonu geçirdim kullandım antibiyotik bol su içmeye dikkat et geçmiş olsun 🙏🏼
masalsii Zozan-harman Deletedmom137 Nisa2420 kızlar ben saglık ocagında kan idrar vermiştim tetenoz olurken dün sonuçlarıma baktım ebe falan aramadı doktor kontrolumde haftaya İdrarda lökosit 33 epitel 12 çıkmış idrar yolu enfeksiyonu mu demek bu
Giz4110 Nisa2420 canım lökosit kaç çıktı da antibiyotik verdi doktor? Bende de enfeksiyon çıktı da merak ettim
masalsii Deletedmom137 kontrolum haftaya işte gidemedim daha gittiğimde gösteririm dedim idrarımda öyle yanma koyu renk falan yok ama 🤷🏼♀️
masalsii Deletedmom137 bunlar normal değerse kesin enfeksiyon var bende sadece epitel ve lökosit yüksek cıkmış işte diğerlerinde sorun cıkmamış 🙄