Nisa2420 Kızlar benim enfeksiyon değerim yüksek çıktı ve doktorum antibiyotik tedavisi başlattı ama ben bebeğime zarar gelir diye korkuyorum kullananlar varmı yardımcı olabilirmisiniz antibiyotiğin adı CEC 1000gr
Zozan-harman Nisa2420 ilaci kullanmazsan asil o zaman bebeğine zarar vermiş olursun doktor biliyor ki veriyor enfeksiyon erken dogum yaptirir mutlaka kullanmalisin bebege en tehlikeli olan seyler enfeksiyon tansiyon ve suyun fazla olmasidir
Eliffnur Nisa2420 selamun aleykum canım banada verdi ben hamileliği min başından beri çekiyorum 33 haftalığum enfeksiyon sebebiyle erken doğum riskin bile var şuan daha dün başladım dut kürü diye Osmanlı'dan gelen Bi kürmüş bir buçuk bardak kaynar suya 2 kaşık dut atıp 7 dakika kaynatıyorum sabah akşam aç karna ılık Bi şekilde içiyorum tavsiye ederim belki çare olur antibiyotik istemiyorsan
Mermini Nisa2420 bende kullandım 1 hafta bazı bakteriler düşüğe sebep oluyormuş bende endişelendim sonuçta antibiyotik ağır bi ilaç ama bu bebeğe zarar vermez dedi onu korumak için mecbur falan temizlik yönünden çok dikkat ediyorum dedim sadece temizlikle Alakası yok dedi çok su tüketmen lazım 3 lt den aşağı olmayacak dedi tekrar idrar kültürü yaptırdığımızda üreme olmamıştı ama yinede dikkat etmeye çalışıyorum 😕
Yagmurella Merhaba ilk dönemde bende enfeksiyon yüzünden bi hafta antibiyotik kullandım bir sey olmadı fakat tekrarlaya bilir dikkat etmek gerekiyor
Zozan-harman Nisa2420 kusura bakma biraz sert soyledim ama ben idrar yolu enfeksiyonundan erken dogum yaptim 25 haftalikti kaybettim bebegimi kimsenin yasamasini istemem 😔
masalsii Zozan-harman Deletedmom137 Nisa2420 kızlar ben saglık ocagında kan idrar vermiştim tetenoz olurken dün sonuçlarıma baktım ebe falan aramadı doktor kontrolumde haftaya İdrarda lökosit 33 epitel 12 çıkmış idrar yolu enfeksiyonu mu demek bu
Nisa2420 Zozan-harman çok üzüldüm başın sağolsun canım . haklısın Yaşayan insan daha iyi bilir biz bilemeyiz ilaç zararlı diye kullanmayız ama gel görki ne zararlar ortaya çıkar😔
Zozan-harman Nisa2420 cok teşekkür ederim bende kullanmadim pismanim hamd olsun Allah’a hamileyim yine 37. Haftalik 🤲🏻🤲🏻🌺
Bebegim96 Bende kullandım idrar yolu enfeksiyonu sebebi ile antibiyotik yine tekrarladi tekrar antibiyotik verdi bilinçli bebeğine zarar vermeyecek ilaç veriyordur diye düşünüyorum içini ferah tut bol bol su içmek ve taharete dikkat etmeliyiz 🙂
Nisa2420 Bebegim96 evet canım bebeğe zararı yok dedi zaten kullancam inşallah şifa olur geçer gider 🙏🏻
Nisa2420 Zozan-harman çok şükür canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin içinde benimkinide inşallah 🥰
Nisa2420 Mermini evet canım temizlikle alakalı bir durum değilmiş su içmeyle alakalıymış çokca su iç dedi banada doktorum
Olimbera Mermini kültür de üreme çıkınca mı ilaç veriyorlar yoksa idrar enfeksiyonu olduğunu nasıl anladılar hangi değerlere bakıldı ?
Olimbera Mermini kültür de üreme çıkınca mı ilaç veriyorlar yoksa idrar enfeksiyonu olduğunu nasıl anladılar hangi değerlere bakıldı ?
CimenAlptekin Nisa2420 33 haftalık hamileyim bende bugun sonuçlarımı doktoruma attım ve idrar yolu enfeksiyonu olduğunu öğrendim yarın antibiyotiğe baslıyacağım bir zararı olsa doktor başlatmaz bebeklerimiz için içmek zorundayız 🤗
Zozan-harman Nisa2420 aminnnnnnnn Allah razi olsun hepimiz inşallah saglicakla kucağımıza aliriz kazasiz belazsiz 🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️🧿🌺