Yenianneadayi2208 Tospikveannesi bnm için şahsen odanın büyüklüğü çok önemli değil.Alt tarafı 1 gün kalıcaz ☺️ Zaten şu dönemde gelen giden de olmayacak
Mehlikapartal Bbc Bbc Doktor muayene 400₺ doğum için şuan 6,500₺ + hastane için var bir de o da suda doğum olacağı için Acıbadem Fulya’da 5000 civarıydı. Tabi şu ortamda ne olur ne biter bilmiyoruz plan yapmakta zorlanıyor insan😔
Edanurdg Selam12 hayır daha doğum yapmadım doktorum irem yengel ama fiyat bilgisini deniz sarıkayaya göründüğüm zaman almıştım 2020 yılı içinde Fiyat için herkese aynı kağıt veriliyor bulduğumda kağıdın fotoğrafını atarım buraya
Selam12 Edanurdg olur çok sevinirim benim doktorumda aynı İrem hanım 😇😇 instagramdan ekler misin resmî atarsın olur mu kullanıcı adım mirvaanizz
Edanurdg Selam12 altını çizerek bu fiyatları söylemişler belkide doktordan doktora doğum fiyatı da değişiyor bir sonra ki gidişimde tekrar soracağım https://hizliresim.com/M4m3Qe
Edanurdg Selam12 ben daha cumartesi gittim kontrole 3haftadn önce gitmem bir sıkıntı olmazsa haftamızda 30+3 olduk
Hadibakalim Cnn17 anladim ben atasehirde zeynep ahmada gitmeyi dusunuyorumda 120 tl muayenesi bakalim