Cansuacar Pnarvrl cok iyi bir doktor neseli eğlenceli ben öyle sertliğini görmedim henüz ne zamana aldiniz randevu
Pnarvrl Cansuacar 4 nisan. insallah memnun kalirim da devam ederim:) doguma ek ucretle mi geliyor siz konustunuz mu acaba
Ilaydamuslu Ceydaaaa biraz geç oldu ama gop duygu hastanesi 35. Haftadan önce erken doğumlarda iyi diye duydum yoğunbakımları da kaliteli umarım yardımcı olmuşumdur 🙏🏻 Sağlıkla alın kucağınıza inşallah🤍🙏🏻
Ceydaaaa Ilaydamuslu cok teşekkür ediyorum pazar günü durumum agırlaşınca acil doguma alındım bebeğim kuvözde üç kilo dogdu umarım yakın zamanda kavusuruz
Cansuacar Pnarvrl evet canim ekstra 400 tl . Normal 2250 sezeryan 3000 tl ama sgk fiyatlari tabi bunlar
Ilaydamuslu Ceydaaaa bebeğine kavuşmana çok sevindim umarım bi an önce yanında olur yavrun kilosu çok iyi aslında neden Küveze aldılar kaç haftalıktı ki
Ceydaaaa Ilaydamuslu 35 haftalık dogum yaptım 12 gündür küvözde bebeğim büyük ihtimalle de pazartesi günü taburcu edicek ler 5 gündür oksijen cihazı olmadan nefes alabiliyor cok şükür
ffckizannesi Derya-1516 emseyi kesiblikle tavsiye ederm herkes cok memnun bende orda dogum düşünüyorum
Tospikveannesi Yenianneadayi2208 Yenianneadayi2208 bende nisa hastanesini düşünüyorum odaları konusunda bilginiz varmı
Yenianneadayi2208 Tospikveannesi odaları küçük deniliyor hepsini görmedim ama benim geçen hafta erken doğum riskinden yatışım yapıldı oda ne çok büyüktü ne de çok küçük.
Alfa2017 Pendik medipol hastanesi normal doğum 1750 TL zorunlu sezaryan 2250 diye hatırlıyorum sezaryan yanlış olabilir ama canım yalan olmasın
Yenianneadayi2208 Tospikveannesi bnm için şahsen odanın büyüklüğü çok önemli değil.Alt tarafı 1 gün kalıcaz ☺️ Zaten şu dönemde gelen giden de olmayacak