zeynepselcukk Busbusvehashas bnde esenlere gidiyorum canım . Zamlar erken yapıldı yani yeni fiyatlarmıl öyle ddler . Normal 1900₺ sezeryan 2600₺ zorunlu sezeryan da 2250₺
Busbusvehashas zeynepselcukk ben başladığımda geçen ağustos 1750 normaldi aralıkta muayene 80 den 95 e çıkınca doğum ne kadar oldu dedim martta dediler 🙊 aha dedim nisanda doğucam ne güzel şans 1 ayla zam yemek 😂 Serçin hocadayım ben 34+2 yim. Memnun kaldınız mı doğumunuzdaki süreçten ebelerden hemşirelerden 😊
elenn Bahçeli evler medical parkta yaptırcam bende ama vıp oda istiyorum büyük misafirlerim ve bemim yerim ayrı olsun diye normal 5500 tl ki ben normal istiyorum gecelik oda fiyatıda 1500 tl 7 bin veya 8 bine denk gelicek Sezeryan olursa 10 bini bulur
idm Davud_moms aaa gercekten mi super ozaman bn dogum yapacagn hastanede yaptirman gerekio diye biliyodum hic konusmamistim ay cok tesekkurler bnde hemen yaptiriyim bare 🙏🤗
Davud_moms idm bəndə öyle biliyodum bı şansımı deneyeyim sorayım dedim oda sağlık ocağında yaptira bilirsin dedi hiç sıkıntı yok dedi bende şaşırdım hemde sevindim)
HafsaRumeysa Busbusvehashas doktorunuz kim acaba memnunmusunuz bende esenlerdeyim ama.hastane doktor konusunda hala kararsizim bagcilar medilife gittim bakirkoye gittim bakirkoy berbatti gecen ay kanuni devlete gittim orasi cok uzak trafigi cok bu ay nereye gdcm kararsizim kimi avicenna dedi ama doktor hangisi iyi bilmiyorum 😊
zeynepselcukk Busbusvehashas bende Serçin hanımın hastasıyım ama doğum 7 bcukta olunca baska bir doktor girdi doğumuma . Ama inannılmaz memnun. Kaldım hepsinden ve cok güzel bir doğum yasadım. Sancımı evde cektim gttgmde direk doğuma aldılar. Üstündeki kıyafetlerle doğum yapan sayılı kişilerdenim 😅😅
Urays Pinarckc çapa özel medilife fahriye hanım. Sezeryan ile doğum yapmıştım. Ertesi gün ayaklanmıştım resmen eli aşırı hafif . İzi de gitmek üzere aşağıda benimde gözükmüyor. Tam iz gidecekken 2. Geliyor 😅 2.500 sezeryan yanlış hatırlamıyorsam
Aysdils SahraSedaa doğum ücreti 2900 gerçekten ama o fiyata çıkılmıyor. Herşey ayrı ücretli kendi doktorun +1000 oda +1000 nst ayrı para vs vs derken ortalama 8ile 10bin arası oluyor. Ben de koşuyolu medipole gidiyorum.
SahraSedaa Aysdils medipol hastanelerinde semte göre fiyat çok değişiyormuş bağcılarda medipol mega fiyat olarak daha yüksekmiş mesela ben bana yakın olduğu camlıca düşünüyorum . bu arada teşekkür ederim 🌸
Edanurdg Sevdagzl_34 ben memnunum renkli gösteriyor bebeği yoğun olup göstermezse ben rica ediyorum zaten ama çok ilgili bi doktor benim en büyük sıkıntım sonuç gösterme kontrol için gittiğimde ilgilenmeyen doktorlardı irem hanım cumartesi günü bile olsa oldukça ilgili
Sevdagzl_34 Edanurdg peki teşekkür ederim olmadı bende doktorumu değişirim ne yazıkki kafama göre doktor bulamadım
Baharkrdf Kızlar instagramdan gördüm dr. Eray balcan. Bilen muayenesine giden var mi nasıl bir doktor?
Patmem Milena92 ben aklıma takılanları soruyorum sürekli ve çok güzel bilgi veriyor güler yüzlü konuşkan biri muayne ücreti 185 TL ama :(
Milena92 Patmem bizimde aynı ama mesela decavit ve d vitamini damla verdi normalde folic asidi bırak dye uyarması lazımdı söylemedi yada her gittiğimde kalp atışını acmıyo boyu kilosu şu demiyor herşey güzel yolunda iyi diyo çok güler yüzlü ama kısa kesiyo sanki 😒bilemedim kararsızım
Turkannnk Haggirl bende internetten araştırmıstım canan hanım hakkında cok ıyı yorumlar vardı bende gitmeyı dusunuyordum hatta
Haggirl Turkannnk Bnde yorumlara istinaden gittim. Hadi ilk sefer Eşref saatiydi diyelim. İnsan sonuçta ... ama daha sonra 3 sefer gittim insan bi gülümser yüzüne bakar ypk yani souk !!! :/ bir kere gece gittim nöbetçi saadet hnm vardı çok tatlı davrandı karşıladı bu hafta kontrolüm var bu sefer saadet hnm randevu alıcam.bakalım belki bu sefer iyi olur.
SaadetMurat Çamlıca Medicana’da yapmayı düşünüyorum iki ay önce zamsız normal doğuma 5000 TL demişlerdi.Daha önce bu hastanede doğum yapan var mı?Memnun kaldınız mı?