beyzyyy tugbats evet evet instagramda dediğiniz gibi hep sezeryan1 2 normal doğum var ama resimleri izinle koyuyorlar diye acaba öyle mi denk geldi diye düşündüm....
aysenarslan Ezgiasel önceki fiyatlarını bilmiyorum ben ilk hamileligim olduğu için ama diğer hastanelere göre uygun bence ben batibahata gidiyordum oranın fiyatı İstanbul hospitale göre çok yüksek
Ezgiasel aysenarslan doğrudur zaten fiyatını çokta takamıycam cünkü yeker bey müthis bi doktor. Güleryüzlü , strese sokmayan👌🏻 Sağlıkla alalım kucağımıza ❤️
Ezgiasel aysenarslan aysen hanım merhaba. Yeker beye muayeneye nasıl gidiyorsunuz ben daha gidemedim ne zaman arasam ameliyatta yada hastanede yok diyorlar.
Eesrayldrm Busraaylmz19 medical parka simdi ozel anadoli hastanesi diyede geciyoru duygu hanima gidiyorum cok memnunum .
Davud_moms idm benimde derya🙂 ben bugün sordum tahlilleri derya hanım bana liste verdi dedi o tahlilleri sağlık ocağında yaptira bilirsin sende öğle yapa bilirsin istersen
idm Davud_moms aaa gercekten mi super ozaman bn dogum yapacagn hastanede yaptirman gerekio diye biliyodum hic konusmamistim ay cok tesekkurler bnde hemen yaptiriyim bare 🙏🤗
Hayali-123 BusraDevlet83 teşekkür ediyorum Bende begendim Hast. Bende Meral hanıma gitmeye başladım sevimli ilgili her soruma yanıtlıyor sıkılmadan ebede çok önemli tabi ikimizede hayırlı doğumlar dilerim İnşallah 😍
Nevinnn Papatyaa00 2500 normal ben indirimden yararlanıyorum sezeryanda indirmsiz hali 3000 sezeryan için
Nurcan_nisa nazliiii merhabalar dr. Betül kuru ben memnunum. muayene 90 tl Normal doğum 1250 sezeryan 2500
Busbusvehashas zeynepselcukk hangi avicenna? Ben de esenlerdeyim ancak mart ayında yapılacak zamı henüz öğrenemedim
zeynepselcukk Busbusvehashas bnde esenlere gidiyorum canım . Zamlar erken yapıldı yani yeni fiyatlarmıl öyle ddler . Normal 1900₺ sezeryan 2600₺ zorunlu sezeryan da 2250₺
Milena92 Patmem bende Nilay hanıma gidiyorum Banada biraz pahalı geliyor birde sizin doktorunuz nasıl acaba siz sormadan detaylı bilgi veriyormu ilgili mi
Patmem Milena92 ben aklıma takılanları soruyorum sürekli ve çok güzel bilgi veriyor güler yüzlü konuşkan biri muayne ücreti 185 TL ama :(