Tugce321 11 haftalık hamileyim aşırı mide yanması var Midemden yukarı doğru yanıyo evde çözümü var mıı bilen yardım etsin lütfennn😔
Deniz__ Tugce321 35 haftalık hamileyim baştan beri bu derece kötü olmamıştım içimde ejderha var sanki 😂ama hiçbir şey geçirmiyor benim mide yanmamı
Pelo_00 Tugce321 leblebi iyi geliyor, süt içmekte iyi geliyor fakat sütü yudum yudum içeceksiniz yanma geldikçe yoksa bir işe yaramıyor. Birde sakız çiğnemek iyi geliyor yanmaya.
Tugce321 Deniz__ internette süt içmek işe yarıyo yazıyo ama sadece 2 dk sonra hemen geri başlıyo nolcak böylee🤦🏻♀️
Ksnmzz Deniz__ sizede söyleyim aynı sizin gbiyim ve hiç bişey işe yaramıyo derken maden suyu ve çiğ badem işe yaramaya başladı denemediyseniz tavsiye ederim
Mkelebek Deniz__ ben soyledim rennie duo verdi plesantadan gecmiyor rahatlikla icebilirsin demisti. Sende mutlaka doktoruna soyle sikayetini
hulyatkknt Ah bu ben kendimi nerelere atsam. Süt içmeye çalışıyorum hafifletiyor. Yoksa beni de gözlerim dolana kadar zorluyor mide yanması.
spiker_anne Tugce321 Gaviscon şurup, zeytin çekirdeği, dal elması, yoğurt suyu, süt bunlar en iyi çözümler canim bende 35 haftalığım midem yanarken gözümden yaşlar akiyor bunlar iyi geliyor bana❤❤
Seferdeniz1 Tugce321 bende de oldu mide yanması ilk saman ve şimdi 36 da hala devam ediyor yoğurt ve sade soda ile çözüm buldum
Ksnmzz Tugce321 bendede baştan beri hep olan bişeydi 36+2deyim ve artık hiç bişey işe yaramıyo derken maden suyu ve çiğ badem imdadıma yetişti dnemenizi tavsiye ederim
Haticerkan Tugce321 bir çok şey yazıyor iyi geliyo diye ama inan hiç bise iyi gelmiyo mide yanmasına 9 aylık oldum halen yaniyo hele gece
gegicbuse Maden suyu gerçekten işe yarıyor, denenmeli bence. Ben de o içinde ejderha ile yaşayandanım 🤭😂