Deletedmom124 Rum canım benim bir arkadaş vardı kız kız dendi herşey kız kıyafeti doğdu erkek 😃😃😃 gozlari kör bu doktorların ben 2 3 doktor değiştirdim 3. Ude kız dedi ancak öyle inandım başıma gelsin istemem
Rum BusraDevlet83 o zaman detaylı en garantici mi oluyo daha 2 hafta var... önemli olan sağlıklı olması ama ilk doktor 100 100 demişti halen şoku atamıyorum dalga gecer gibi... bakalim neler olacak
BusraDevlet83 Rum Haklisiniz. Empoze olmustunuz. Allak bullak olur insan. Detaylı bana daha güvenli geldi. Çünkü bütün organlarına, yapısına bakıyor tek tek. O da kesin deyince teyit etmiş olduk. Allah hayirlisini versin hepimize. Ve tabii sağlık..
Rum Yeliz1905 artık kontrollere gderken bi tereddütle gdiyorum... hamileligi yarı ettik ama cinsiyet de bi yol kat edemedik😁 1 ay da çocuk penisi nereye attı bilmiyom hatta pipi diye foto da vermişti 🤦♀️🙄
Yeliz1905 Rum ya bende de iki farklı doktora gıttım garantı olsun dıye ama bırı kız bırı erkek dedi😂artık bu kontrolde bellı olur
Rum Karadenizf doktor pipi fotosu bile vermişti... hal böyle olunca hiç bisiye inanasim gelmiyo allak bullak olduk☺
Rum BusraDevlet83 âmin canım hepimizin ınsallh... alın bakın pipi fotosu deyince elimizde belgesi bile vardı hal böyle olunca 🤦♀️ detaylıyi kaçıncı haftada yaptrdnz
Sdagkhn Rum canım bizde 14 haftalıkken erkek olduğunu 19 haftalıkken de kız olduğunu öğrendik şok etkisi yarattı ilk zaman 🤷😂😂
Rum Sdagkhn o şoku bugün bende yaşadım.... resmen basimdan kaynar su döküldü🤦♀️🙄 eşimde dondu kaldi o kadar şey aldım ettik... herkse duyurduk... ismi bile hazırdı.. şükür sağlıklı olsun da
Rum Sevgigursoy erkek den kıza donuyoda kızdan erkeğe dönmez herhalde... Artık şaştık yani hiç bisi alamıyorum hal böyle olunca... detayli garanticimidir artık herşeyden şüphe eder oldm🙄☺
Bsgl Rum 13. Haftada %80 erkek denildi bizede 19. Haftada kıza benziyo çıkıntısını göremedim dedi 22. Haftada net kız oldugunu öğrendik 24. Haftada detaylı ultrasonda emin olduk kızmış minik kuş 🐣
Rum BusraDevlet83 bütun belirtilerim erkeği gösteriyordu doktor da erkek deyince böyle bisi olacağı hoc aklımıza gelmedi... 🤷♀️
Sdagkhn Rum aynen farketmez tabiki ama insan kendini alistiriyor bende heveslenip aldim birsuru şey şimdi onlar kaldı kenarda kız kıyafetleri alcam 🤦
Rum Meriwa Ben zaten hamileligime zor alışmıştım... Oğlum olduğuna kendimi inandrmisken bi anda başa döndük... kızım kelimesi uzak geliyor 🤦♀️
Rum Yeliz1905 Bende iki farklı ilki pipi var erkek geliyo dedi... fotosunu verdi 🙄 ikinci mavileri almadin demi 100 100 kiz geliyo dedi emon msnz dedim evet kesin degsimez dedi artık yaşayıp göreceğiz