Rum Merhaba arkadaşlar 14 haftada doktor kesin erkek demişti ve 18 haftada gittik şok yaşadık kiz olduğunu soyledi... böyle yaşayan vae mi tekrar değişir mi
Meriwa Rum ay varmı öyle bi umut 😄 kız isterken erkek diyince kalakaldık 🤣 o ihtimal keşke beni bulsaymış
purplemallow28 Rum bizede 12 de erkek denildi 17 de kız oldugunu öğrendik dahada değişmedi dördüncü aydan sonra değişmiyor pek
Bbee2929 Rum o değişmemiştir canım doktor yanılmıştır 🙂 erkek istiyorsunuz galiba önce sağlıklı olsunlar inş (:
VLD-61 Rum 17 kadar cinsiyet tamamlanmaz.ultrasyonda yanıltması normaldir.13 de benimde erkek denildi.ama 17 de kız çıktı.
Rum Meriwa bizde erkeğe hazırlamışken kendimizi kiz olduğunu duyunca şok olduk.. tüm belirtiler erkeği gösteriyordu ama bugün oğlum diye severken akşam üzeri kızım olacağını öğrendim 🙄😁
Mlkrsln Bizdede 17 haftalıkta kız dendi 18 haftada erkek dendi detaylıyı bekliyoruz sağlıkla gelsinde ☺️
Rum Bbee2929 aynen öyle olmuş.. Evet gönlüm den biraz da erkek geçiyordu herkese de demistik şimdi döndük kaldık tabi sağlıklı olması
Rum VLD-61 bizim de kiz cıktı... erkegin ismini bile hazırlamıştık... 18 den sonra degsimez herhalde artık... bisiler almaya başlamak lazim
Bbee2929 Rum Allah gönlünüze göre versin 🤗 inş doktor yanılmıştır da sağlıklı bir tosuncuk oğluşunuz olur :)
Mlkrsln Rum vallahi bende almamıştım daha devlette %95 kız dendi özeldeki dr %100 erkek dedi 13 Mart’ta detaylıda bakalım kesinleşir inşallah
BusraDevlet83 Rum Benim bir tanıdığımın 9 aya kadar erkek denilen bebegi kız çıktı. Daha doğrusu 9.ay belli oldu. 😬
BusraDevlet83 Rum Bu yüzden yazdım bunu. Beni de korkuttu bu olay. Detaylı da bir daha sorduk eşimle. Kesin kız deyince bir rahatladik😬😁
Deletedmom124 Rum canım benim bir arkadaş vardı kız kız dendi herşey kız kıyafeti doğdu erkek 😃😃😃 gozlari kör bu doktorların ben 2 3 doktor değiştirdim 3. Ude kız dedi ancak öyle inandım başıma gelsin istemem
Yeliz1905 Bnde 13 te erkek dediler yuzde yetmus 16 kız oldu😊 bakalım bu kontrolde kesin kız mı😂 kısmet artık saglıcakla dunyaya gelsınde😊
Rum Yeliz1905 artık kontrollere gderken bi tereddütle gdiyorum... hamileligi yarı ettik ama cinsiyet de bi yol kat edemedik😁 1 ay da çocuk penisi nereye attı bilmiyom hatta pipi diye foto da vermişti 🤦♀️🙄
Rum BusraDevlet83 o zaman detaylı en garantici mi oluyo daha 2 hafta var... önemli olan sağlıklı olması ama ilk doktor 100 100 demişti halen şoku atamıyorum dalga gecer gibi... bakalim neler olacak
Rum Mlkrsln ya gercekden çok zor değişmesi insan kendini ona hazırlıuo seviyo ediyo bi anda sokkk🙄🙄🙄 benimde 2 hafta sonra var detaylı artık ona ümit bagladik🤦♀️🤷♀️
Karadenizf Haftada kız dedi 15. Haftada erkek dedi 😁 detaylıyı bekliyoruz biz de . Kız denilince organı oluşmamız olabilir henüz ama kıza nasıl erkek diyorlar ki anlamıyorum. Penisi, testisleri olması gerekiyor. Kordonla karıştırsa ee testisler nerde? Kafam allak bullak.
Rum Karadenizf doktor pipi fotosu bile vermişti... hal böyle olunca hiç bisiye inanasim gelmiyo allak bullak olduk☺