Yesmckmk Minikbirkalp Amiinnn canım cümlemize inşallah 🤲🏻 haydi birdaha ki gittiğinde öğren inşallah 🥰
Minikbirkalp Yesmckmk İnşallah cnm 16 haftalık olucak bi zahmet göstersin yani bukadar da bekletilmez ki 😊
AyaYlmazYldrm Yesmckmk bnde 14 hafta iki doktora gttim ikiside goremedi backlarini sikica kapamis🤭oglum 12. Haffada gostermisti htta doktor al bak buda pipisi dmisti😂 17. Haftda insanlah
Yesmckmk AyaYlmazYldrm Erkeklerin çoğu açıyor hemen buyrun ben geliyorum der gibi 😂 Daha deneyimlisinizdir siz şimdi. Benim daha ilk telaş🙈🥰
AyaYlmazYldrm Yesmckmk dun ddim valla pipiyi gorurse hersey bitti cok nadir degisiyor hepsinin yeri ayri evlat yani biz namkorluk ediyoruz kiz erkek diye insna istiyor ikisindende olsun yoksa sevgisi ayni dunyaya bedel
Yesmckmk AyaYlmazYldrm aynen öyle tabi kız erkek ne farkeder sağlıkla gelsin bebeklerimiz. Allah’a emanet ❤️🤲🏻
Sevgigursoy Yesmckmk 11/12 ci haftada bizede öyle dediler bacaklarını açıyor çıkıntı var erkek diye ama 16 da kız dediler bence biraz bekleyin hemen bişeyler almayın 😁
Yesmckmk Sevgigursoy bize de 11 den beri diyorlar 🙈 Ama tabi dediğiniz durumda olabilir. Benim alttan bakılmıştı o zaman da net gözüktü 😂 çok müsait göstermeye 😂😂 Ama şimdiden birşey yapmıyorum daha çok erken 😌🌹