Mrs40 Yesmckmk doktorda oyle diyo bende inatlaştım şuan göster hadi diye yarım saat baktı ultrasonla karnımı sallıyo tık yok çikolata yedirtı gene yok öksürttü yok olcak gibi değil haftaya bakalımm dedi artık😂
Yesmckmk Mrs40 hahaha bizimkide ense kalınlığına bakarlarken çok İnat etmişti sıpa direk yüzümüze bakıyor ya falan diyorlardı 😂
Nuremine Yesmckmk maşallah canım. Biz zor görmüştük cinsiyeti doğuma kadar hep poposunu gösterdi 😊yüzünü bile 39. Haftada gördüm
Yesmckmk Beyzz_1990 yok kuzum resmi yaklaştırınca kalitesi düştü videodan kesip aldım o kısım aslında 😂
Naimeismail01 Yesmckmk ben 12 haftamdan sonra cinsiyet için 2 hafta da bir gidiyordum her gittiğim doktor tahmin bile etmiyorlardı taki 22 haftama kadar utangaç kızım kendini gösterdi yavrucağzım hem anasına hem babasına çekmiş😂😂😂
Yesmckmk Naimeismail01 Hahahaha benim ki bana hiiiççç çekmemiş aynı baba 😂😂 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım🌹🥰
Naimeismail01 Yesmckmk ben 12 haftamdan sonra cinsiyet için 2 hafta da bir gidiyordum her gittiğim doktor tahmin bile etmiyorlardı taki 22 haftama kadar utangaç kızım kendini gösterdi yavrucağzım hem anasına hem babasına çekmiş😂😂😂
Syhpptya Yesmckmk amin hepimizin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım yeterki iyi olsunlar. Çok nazlıyız çok 🥰
1serapguneyli Yesmckmk yiğidin malı meydanda olurmuş hahaha🥰 ne güzel göstermiş hemencik keşke benimki de azcık edepsiz utanmaz olsa da bacaklarını falan açsa gösterse, 15 olduk hala tık yok o bacaklar hep bağdaş şeklinde yada hep yüzüstü yatık 😂
Minikbirkalp Bizimki de biraz utangaç galiba 15+4 hala bilmiyoruz cinsiyetimizi rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah 🤲
Yesmckmk Minikbirkalp Amiinnn canım cümlemize inşallah 🤲🏻 haydi birdaha ki gittiğinde öğren inşallah 🥰