annesininpirensesi Pastel ilk gebelikte 38 suni sanciyla dogm yaptim suyum az diye 35 haftaligim suyum az yine erken dogum olcak bu sefer sezeryan
Zhrnz Pastel ilk.gebeligimde 39 haftanin icindeyken suyum azalmisti ve suni sanciyla dogumu baslatmislardi normal.dogum yaptim
Deletedmom328 Pastel benim 39+3 de sıyum azaldığı için doktorum sancılarımı güçlendirdi ve doğum yaptım zaten 2 cm açıklığım vardı gittiğimde
Nurrayy Nefesimmm ya ben her tuvalete çıktığımda sanki suyumun geldiğini hissediyorum. Afedersiniz sanki bozuk musluk gibi kalmak istemiyorum suyum mu geliyordur🙄 kontrolüm de C.tesi daha da var bugün biraz tereddüt ettim korktum 😟
Busraay_ Nurrayy bende de aynı şey oluyor 37+3 haftalığım bebek baskısından oluyor diye düşünüyordum ben bu olayı şüphe düştü içime şimdi 😕
Minikmucizeee Pastel benimde 34haftayjen soyledi doktor suyumun az oldugunu ve 1 gece hastnede yattim ciktim suan 35+1ama dogum icin bisey demediler pazartesi kontrol var bakalim
Minikmucizeee Pastel benimde 34haftayjen soyledi doktor suyumun az oldugunu ve 1 gece hastnede yattim ciktim suan 35+1ama dogum icin bisey demediler pazartesi kontrol var bakalim