Pastel 38.haftamdayım suyum azaldığı için hafta sonu büyül ihtimal ya sezeryan ya da suni sancıyla doğum yaptırcak doktor. Aynı durumu yaşayan var mı?
AyaYlmazYldrm Pastel sanslisin 38 de azaldi artik dogursanda farketmez benimki 33 de azalmksti zar zor ine kalka 36ya kadar dayandi
annesininpirensesi Pastel ilk gebelikte 38 suni sanciyla dogm yaptim suyum az diye 35 haftaligim suyum az yine erken dogum olcak bu sefer sezeryan
Zhrnz Pastel ilk.gebeligimde 39 haftanin icindeyken suyum azalmisti ve suni sanciyla dogumu baslatmislardi normal.dogum yaptim
Ptrckli Ben de 37+5 teyim doktor suyumun azaldığını söyledi ama endişe etme dedi perşembe kontrolüm var. Nasıl bir yön çizecek merak ediyorum kaç gündür panik halindeyim 🤦♀️
Nurrayy Nefesimmm ya ben her tuvalete çıktığımda sanki suyumun geldiğini hissediyorum. Afedersiniz sanki bozuk musluk gibi kalmak istemiyorum suyum mu geliyordur🙄 kontrolüm de C.tesi daha da var bugün biraz tereddüt ettim korktum 😟
Nefesimmm Ptrckli hmm bende beyazımsı bi akıntı geliyor baya beyaz yani şeffafda degil 29 haftalık olacağız acaba mı dedim
Nefesimmm AyaYlmazYldrm hmm iç çamasırımda oluyor az az ıslaklık 29 haftalık olacagız beyaz bildiğin acaba olabilir mı ya
Pastel Gencdijle benimki büyük ihtimal plesantanın yaşlanmasından dolayıymış. sancımda yok, normal doğum istiyodum ama bakalım nolucak
Ptrckli Gencdijle plasenta yaşlanmaya başlamış artık ondan dedi doktorum. Senin su içip içmemenle alakası yok dedi
AyaYlmazYldrm Nefesimmm 14 haftaligim bnim ic cmaasirim hep islak onunla alaksi yok doktor kntrollerinde oyle birsey olsa sana mutlaka syler onmli biseybbu canim
Ptrckli Nefesimmm beyaz akıntı ıslaklık hep oluyor normalmiş. Jölemsi gibi olmayacakmış o nişan oluyor. Kanlı ya da kansız da olabilirmiş
Nefesimmm Pastel aaa ya buna cok sevindim gerçekten . cok teşekkürler. Cocuk sanki asagıya inmiş gibi karnımın altı cok sert oluyor ayaktayken yürürken daha cok oluyor 11 de kontrolüm merak ediyor insan ya