buse007 Ankara da önerebileceğiniz özel hastane özel dr önerisi istiyorum kızlar. Ben Zübeyde hanıma gidiyorum hiç memnun değilim yardımcı olursanız çok sevinirim benim için önerileriniz çok önemli❤
Bgmbgm buse007 bu konuyla ilgili bı post vardı dün okumuştum baya öneri yapan var aramalarda bulabilirsiniz
Gunesimveben buse007 medical park hastane olarak cok iyi bu konuda. Ayrica bn doktorumu da cok seviyorum.doktorum ertan öztürk tavsiye ederim.
buse007 Gunesimveben muayene ücreti ne peki hala karar veremedim 9. Haftadayım devlette bayağı sıkıntı yaşıyorum
Myk Gunesimveben benim doktorum da ertan öztürk , 33+4 teyim . Normal doğum ben de çok istiyorum inşallah doktor da bu yönde elinden geleni yapar ben de şuan için çok memnunum çok seviyorum doktorumu
Gunesimveben buse007 bn demirhayattan 2 can sigortası yaptirmistim ama normalde de 200 tl civaridir muhtemelen hastaneyi arayip ogrenebilirsinz.
CerenSelvi buse007 ben doğurmak üzereyim hala devlete gidiyorum ve inanılmaz memnunum. Nasıl sorunlar yaşıyorsunuz? Hemen özele yönelmeden tekrar düşünseniz. Mesela Sami ulusun turgut özal binası var özel gibi
SreyyaBayram NeslihanPiaAbac NeslihanPiaAbac merhaba kaçıncı haftadasınız Benimde doktorum Hüseyin hoca 😊
buse007 Firdess canımm merhabalr ben de Naciye hanıma gitmeye karar verdim randevuyu hastaneyi arayıp mı alıyoruz yoksa özel numarası var mı
Ilaydaaa Firdess ben simdi sizin onerinizi görüp aradim muayene 60 tl ama ayrintili ultrason fiyatını söylemediler siz ayrıntılı ultrason yaptirdiniz mi acaba ne kadar tuttu
Elifsultan buse007 Bende Zübeyde hanıma gidiyordum senin gibi sonra sami ulusa geçtim çok güzel temiz bir hastane zaten özel bir hastaneden devlete geçmiş özele gitmektense buraya gitmeni öneririm doktorum Tuncay küçüközkan canım
Sumeyraaaa Elifsultan 35 haftalık hamıleyım zubeyde doguma gıdıyodum sımdıye kadar bu saatten sonra hastane degıstırsem kabul ederlermı sızce onerdegınız bı hastane varmı
SreyyaBayram ArzumehmetAkdil ArzumehmetAkdil kaçıncı Haftadasınız benimde doktorum Hüseyin hoca ben 25 haftalığım ☺
ArzumehmetAkdil NeslihanPiaAbac 24 haftalık benimde memnunum bakalım inşallah kolay ve normal Doğum olur siz memnun musunuz
Elifsultan Bgmbgm doktor seçme hakkın var tatlım tekrar araştır olmazsa kabul etmeme hakları yok çünkü
NeslihanPiaAbac buse007 bazı devlet kurumlarıyla anlaşmışlar %20 indirim yapıyorlar.siz yada eşiniz bu devlet kurumlarından birinde çalışıyorsanız faydalanabiliyorsunuz