Tutku92 Hazalce kişiden kişiye değişir, canım. Normalde son 2-3 hafta kala kesiyor. Ben şu an 31 haftalığım, hala kullanıyorum. Muhtemelen 1-2 hafta daha kullanırım, sonra bıraktırır doktor
Hazalce Tutku92 bende 31+1 oldum doktor 32 de hapı bırakmaz dedi iğne devam edilecek biraz endişe ediyorum bırakmasak diye
Meryemcez Dlktpl kendi doktorumdan isticem canım zaten çünkü aynı şeyleri bir daha yaşarsam düşünmek bile istemiyorum yani
Tutku92 ozgei amin, canım. Sıkma canını. Tabiki nasip olur. Önemli olan şu ki, hamile kala biliyosun. Bu yönden teselli et kendini. Allah birini alır, yerine daha hayırlısını verir🙏🙏
Bburcin ozgei benim 3gende çıkmış gittiğim doktor doçent özele gidiyorum devlette 3düşükten öncesini umursamıyorlar 2.ci kaybım olunca doktor çok güzel yönlendirdi devlette yaptırdım testleri, ilk çocuğumda hiçbir sorun yokken diğerlerinde oldu sonradan da olabiliyormuş ben sadece iğne kullanıyorum hap vermedi
Tutku92 Hazalce endişelenme. Doktorun ne diyorsa uymaya çalış. Her kesde aynı olacak diye bir şey yok. Kişiden kişiye değişir her şey. Sağlıkla kucağına al İnşaAllah
ebis Meryemcez başka doktorlara da gorunmenizi tavsiye ederim. İki kaybım var bir homozigot iki heterozigotum var buna rağmen 4 5 tane farklı doktor iğne ye gerek yok dedi. Pes etmedim ve sonunda bir doktor nasıl gerek yok tedbir amaçlı da olsa kullanican dedi ve çok şükür Allahıma 33 haftalık olduk iğne + coraspirin le. Tez zaman inşallah kavuşursunuz sizde bebeğinize
Meryemcez ebis ben anlamıyorum bu doktorları düşüklerimin nedenini soruyorum mantıklı bir cevap yok olabilir denemeye devam et hiç bir sorunun yok diyorlar
ebis ozgei gebeliğimi öğrenince başladım ikisinede. 5 haftalık falandım galiba. adetten 7 gün sonra öğrenmiştim hamile oldgumu
Bburcin ozgei ben direk iğneye başladım doktorum demişti zaten bida gebe Kaldığında başlıcaz diye hap kullanmıyorum
Poyraz_basak Meryemcez banada gerek yok dedi doktor bir doçent bide riskli gebelik uzmanına gösterdim bide özele gidicem bakalım o ne dicek
ozgei Poyraz_basak bu konuda iyi bir doktor bulursanız haber verir misiniz bana da? ben de izmirdeyim...
Meryemcez Poyraz_basak kendi doktorumdan önlem amaclı isticem artık aynı yaşamak istemiyorum çok zor bir durum
Poyraz_basak ozgei cuma yada cumartesi gidicem bakalım can hastanesine irfan bey var orda riskli gebelik uzmani ona göre haber veririm sanada kullan derse hiçbiri kullan demedi çünkü sende bulursan bana haber ver lütfen