melekanesi kivircik_01 Ay maşallah 🧿. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende diyet yaptığım için sağlıklı besleniyorum.
Minik-efe melekanesi canim bende klomenle hamile kaldim bende kist vardi yumurtaliklarim yeterince buyumuyordu klomene basladi doktorum bu sefer catlama olmadi istedigi buyuklukteydi ama catlamadigi icin ovitrelle catlatma ignesi verdi sonra yumurtalarim catladi bidahaki kontrole cagirdiginda gebe oldugumu ogrendim suan 33 haftaligiz Rabbim kucagini bos birakmasin insallah sana da yarar klomen ama yaninda ek bi bitkisel ilac vs kullanma derim
Blackkcat melekanesi ben klomenle hamile kaldım canım 15haftalık olduk çok şükür,benim birden çok hızlı büyüdü yumurtam,bol su iç kesinlikle🌸
melekanesi Blackkcat ay maşallah 🧿 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 Bende 2 lt su içmeye çalışıyorum.
DiplomaliEvHanimi Blackkcat ablacim bisy sorcam yumurtam soldaki 19mm 14.5mm yani ortalam 16.olmus 2gun once 15di yarin igne olacam sekli yassilasmis neden acaba😆 bu 2.ayim ins tutar
Blackkcat melekanesi amin Allah razı olsun,inşallh sizinde güzel haberlerinizi okuruz buradan😍2.5 litreye çıkarın bence suyu🌸
Blackkcat DiplomaliEvHanimi canım kusura bakma yeni gördüm iğne vuruldun mu,gayet iyi yumurtaların boyu,şekli önemli değil😁
Blackkcat DiplomaliEvHanimi canım iğne vurulmadım ben çünkü yumurtam çok büyümüş birden,11.gün 25mm olmuştu iğneyle daha fazla büyür diye iğne vurulmadım,çatlama problemim yokru çok şükür ovü testiyle takip ettim çatladığını Allaha şükür hamile kalabildim inşallh sanada nasip olur bu ay💙
Mahbuss Blackkcat benimde 11.gun bugün 24 mm ama doktor çatlatma iğnesi verdi vurdurdum bana da öyle geliyor vermeseydi belki bi kaç güne kendi çatlardi inşallah tutar 4. Denemem
melekanesi Kızlar doktora gittim. Yumurtam 19 mm olmuş. Akşama 20 mm olur, 21mm çatlıyor zaren dedi. Doktor şaşırdı bu kadar çabuk büyümesini beklemiyordum dedi. Akşam 22:00 da çatlatma iğnesi olacağım. 24 saat sonra ilişki. Sonra gün aşırı dedi.