zlemAcar hande123 amiiiin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 canım Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin 🤗 sağlıkla gelsin bebeklerimiz 💕💕💕
Minnakkelebek Kaderrakbas canım neden pazartesi belli olacak bebek mi ters bende senle aynı gündeyim hemen hemen 38+3 bende de sancı açılma vs yok bizimde muallakta bekliyoruz
Aliyahyaannesi zlemAcar çok sevindim canım Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasib etsin insallah😍 bizde 9nisan da kontrole gidicez tekrar bgn kontrole gittik herşey yolunda keyfi yerindeymiş pasamizin😍
Aliyahyaannesi zlemAcar biz 37+1iz bugün 38+4ken gidicez inşallah 9nisana kontrol verdi doktor. Suanlık herşey normal görünüyor bakalim😍
Zhdsngz zlemAcar hayirli olsun sağlıkla gelsin insallah bende 9 Nisan doğumluyum Doğum Günü arkadasım olacak💕
MerveErvaKiraz zlemAcar bnde 36.1 haftagim bugun doktr kontrolum vardi haftaya bida çağırdı kontrol için 38. haftayi da doldur alalm dedi
zlemAcar MerveErvaKiraz benide doğumdan önce ara kontrole çağırdı . Tek Nisan'da yeniden kontrole gideceğim . ,9 Nisan'da doğum 🤗
MerveErvaKiraz zlemAcar sagsalim kucaginiza alirsiniz insallah ilk bebeginiz mi birde kilosu neydi en son gittiginizde
Zeykem zlemAcar ayy bana bıyle doktor gunumu soyledıgınde ben kesın fenalıklar gecırırım nasıl geceyı sabah sabahı aksam edıyorsunuz valla korkmuyonuzmu yaaaa🙁
zlemAcar Zeykem korku, heyecan, duygusallık hepsi bir arada 🤗🤗🤗 sonuçta bir şekilde doğacak bu çocuk 😍 o yüzden kaçış yok. Korkuyorum ama elden ne gelir 🤦😍
MerveErvaKiraz zlemAcar kaçıncı haftada o kilodaydi acaba bnmde 36.1 haftaligim 3.126 gram dedi doktr bnm ikinci sezeryan olacak senin ndn sezeryana karar verdi doktr
Minnakkelebek Kaderrakbas anladım canım sağlıkla gelir inşallah ikinizde sağ salim toparlarsınız durumun benim gibi mi diye merak ettimde. Ne sancım var ne açılmam dr en son 9 nisana kadar bekleriz sonra ona göre karar vericez dedi o yüzden sordum 😔