Sude_uzum01 Bsra7 Bendeeee Allah izin verirse insallahhh daha hazırlık yapmadık yarın cinsiyet ögrenicez 😂
Meriwa Bsra7 20 ağustos nasipse oğlan olunca zamanını bekler diyorlar sağlıkla alalım hepimiz hiç hazırlığımız yok valla 7 aydan sonra başlıycam nasipse
1serapguneyli Bsra7 ayy bende nasip olursa ağustosda gelicek minik tostiğimiz 🥰 valla hiçbir şeye başlamadık daha cinsiyeti öğrenelim diye bekliyoruz aldığımız şeyler reflğ yatağı ve oyun parkı😂😂 onlara da eşim heves etmiş almış 😂
Ozlemkubra Melmel35 benimde 5 ağustos ama şubatta başlamış oldum indirimlerin vesilesiyle 😍 biraz erken herhalde ama kıyafet aldım bugünde yolum düştü eminönünden kendime pijama gecelik almış oldum. Yavaş yavaş alırım artık
Caglaaa14 4 agustos benim de ufak ufak almaya başladım birseyler bebek arabasını da aldım cuma gelecek insallah 😅
SeHer1909 6 Ağustos görünüyor ama 9 Ağustos ta kpss alan var o yüzden 34-35 den sonra doğum egzersizlerini düşünüyorum 😀 ben ufak ufak başladım hediyeler gelince, Dr um 24 e kadar bekleyin dedi cinsiyetten mi bilemiyorum artk
Aysetk 8 Ağustos bizim belki temmuzda gelir bebiş belli olmaz 🤹🏻♀️ biz hevesten bir iki yenidoğan çıtçıtlı body aldık başka bir şey almadık. Cinsiyetimzi öğrendik geçen cuma erkek bakalım değişmezse 4lü test yaptırdık aynı gün onun sonucunu bekliyorum :)
Aysetk Bir de bana plesanta aşağıda dendi yine aynı 17 hafta kontrolümüzde bakalım Allah'ın izniyle yukarı çıkar inşallah. Annem de benim doğumumu o şekilde gerçekleştirmiş çok kanama yaşamış nasip
littleon 18 agustos nasıpse cinsiyeti cumartesi ogrenicez henuz birşey almadık ne zaman almalı karar veremdm bir türlü😌
6757sevo beninde 14 ağustos nasipse cinsiyetini kıza benzetti doktorumuz kesin belli olsun bende başlıcam biseyler almaya insallah😍
Minikbirkalp Ağustos- 23 doğum inşallah henüz cinsiyetimiz belli olmadığı için daha birşey yapmaya başlamadık biz 😊