Elpisphanto 4114eb 7+3 üz çok şükür ama midem çok bulanıyor Allah affetsin çoğu şey midemi bulandırıyor bebeğim için faydalı şeyler tüketmek istiyorum ama yapamıyorum inşallah tez zamanda düzelirim ❤️🤰
4114eb Elpisphanto ilk 3 ay beslenmiyomuş bizden öyle yazıyolar ama tabiki aç bırakmadan ufak ufak yesek iyi olur benimde başladı bulantılarım son 1 haftadır
Elpisphanto 4114eb evet benim içimi bir tık rahatlatan durum bu❤️ Çünkü önceden yiyebilidğim ıspanak bile beni kötü etkiliyor💕💕💕🌺
4114eb Elpisphanto evet evet bide hep düşünür oluyoruz şunu yesek mi yemesek mi sağ salim kucağımıza alalım hepimiz yavrularımızı inşallah kuzum 🥰
Fuliaa90 7+5 ile selamlar🙋🏼♀️ Benim ikiz şuan . Diğer kesede bebek henüz gözükmedi cuma günü belli olcak
4114eb Fuliaa90 yaa maşallah sübhanAllah rabbim ikisinide sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲😊
Sevvalmina 4114eb ben pek birşey yiyemiyorum bulantılardan korkuyordum bebeğim gelişemez diye ama kanımdan besleniyormuş 3 aya kadar o yüzden içim rahatladı zorlamıyorum kendimi