hulya_1919 Kızlar kızıma Ece ismini koymak istiyorum ama cokmu kısa iki isim kesinlikle düşünmüyorum yorumlarınızı bekliyorum
58_edaygmr_58 hulya_1919 bencede çok güzel ve kibar bir isim 🌸💞 ece diye çok tanıdıklarım var hepside çok güzel eceler güzel oluyor 😊👶
hulya_1919 busracelik3011 bende beğeniyorum ama kısa dedi bugün birkaç kişi o yüzden canim sıkıldı uzun isim neye yarayacaksa
BusraDevlet83 hulya_1919 Canınızı sıkmayın. Millete bakarsak herşeyi değiştirmek zorunda kalırız. Siz istediğinizi yapın. Emek veren ve verecek olan sizsiniz.
busracelik3011 hulya_1919 kardeşimin ismi çok uzun ve keşke biraz kısa olsa diyo boşverin herkesin ağzı var konuşuyo 😂
58_edaygmr_58 hulya_1919 sen dinleme etrafı herkesin fikri farklı oluyor seninde kafanı karıltırırlar sen beğendiysen gerisini boşver
Ozlmece22122 hulya_1919 tek başına da çok güzel bence 😊 kendi ismim diye demiyorum tabi🤭 bu yaşımda hala memnunum ismimden🤗🥰
_defnee hulya_1919 Ece ismi çok güzel. Kraliçe anlamında. Tanıdığım bütün eceler çok hanımefendi ve karakteri sağlam Kişiler. Ben başta Ece koymak istedim çok fakat eşimle Defneye karar verdik.
Missipi hulya_1919 Kendi ismim diye söylemiyorum ama bence çok güzel🤗 Bana seçme şansı verseler bugun yine kendi ismimi seçerdim🌸