• Gebelik
  • Kahverengi akıntım kürtaj olabilirim

5haftalik hamileyim kahvernegi akintim oluyor.dun doktora gittim ve bebegin son gttgmden sonra buyumedigini alt muayendede kalp atışını duyamadiginj söyledi.1hafta sonra tekrar gidicem eger kalbi atmazsa bebegimi alicaklar.doktora en son 4gun önce gtmstm.4gunde ne kadar büyür ki 5haftalik bebek ve kalp atışı icin 5.hafta erken mi sizin kaçıncı haftalarda duyuldu cok üzgünüm yardımcı olur musunuz 😔😔

Benim bebeğimin kalp atışı 8.haftanın sonunda duyulmuştu suan 12 haftalık hamileyim

Mhrbnylcn bende 9. Haftada duymuştum. 6. Haftamda gitmiştim 10 gun sonra gel demisti ben 9 da gittim eger doktor kurtaj derse mutlaka baska bi doktora daha görün ki garanti olsun insallah Rabbim bebegini sana bagislasin ❤❤

spiker_anne ya böyle seyler duyunca diyorum belki benimkide geç duyulur cok sağolun gidicem baska doktorlarada inşallah 🙏

Başka bir doktora gitmekten çekinme başka doktora git gözük.

Mhrbnylcn daha çok erken dr nasıl öyle konuşmuş şaşırdım kalp atış 8hafta oldu bende ve ilk 3ay kahve rengi akıntım vardımoralini bozma canım allah hayırlısını nasip edecektir

Mhrbnylcn canm başka doktora da git kahverengi ise bişey olmaz demişti doktorum bana kırmızı lekelenme olursa sorun olur dmeişti ve ilk 6+2 de muayenemi oldum kese ve bebek vardı 1 hafta sonra da kalp atışını duyduk hemen korkma başka doktorları dene bence kendini 1 doktora emanet etme burda üzücü cok sey duyuyoruz güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Ozlem1234567 internetten bakıyorum 9.haftada duyan olmus bilmiyorum daha ilk gebeligim o yuzden moral olarak çok kötüyüm korkuyorum

5 haftalıkken benimde kahverengi akıntım oldu bebeği göremediler kalbini dinleyemediler 7. Haftaya kadar bekleyecez dediler. Bendeki akıntı yerleşme kanamasıymış. Şuan 23. Haftamızdayız çok şükür her şey yolunda 🙏 umarım senin içinde öyle olur 🙏

Mhrbnylcn ben 6+5 kesede bebegi bile görmedim😅 8. haftada gittim hem bebegi hem kalp atisi duydum hemen gitme bence bekle ve akintin taze kan olmadigi sürece korkcak birsey yok canim dinlen

Beyzasahin ilk gttmde 4+5di sonra kahverengi akıntı yani çok sıvı da değil 4gun sonra gttm o zamanda5+1 falandm işte şimdi cuma günü baska bi yere gidicem biraz zaman gecsin diye bekliyorum

Mhrbnylcn
                    Canim ilk dusugum bole oldu benimde keseyi goremediler altan muayene ettiler 2 gun sorna kanamam oldu ilk kahverngi gibi geliyo sorna normal kana donusuyo bence doktora bi gorun derim ben bende kurtaj oldum