Canan123 ffckizannesi klomeni eşim de kullanabiliyor mu bilmiyordum. Teşekkür ederim öbür ay ikimiz de kullanalım o zaman. Peki doktor mu yazıyo eczaneden alabilir miyim?
Fnur1995 Mucizee80 benim eşimde varikoselden ameliyat oldu uzun süre ayakta kalınca ağrısı oluyodu şiddetli hala ayakta kalınca ağrısı olur
Fnur1995 Canan123 benim eşimde varikosel ameliyatı oldu benimde tek yumurtalığım yok ona rağmen evlenir evlenmez hamile kaldım asla umutsuzluğa kapılmayın 🌸
Melisbol Canan123 evlenmeden once olmustu esim varikosel ameliyati ama %100 cocugun olur dememisleri her ihtimal var demislerdi olmayadabilr demislerdi. Ama cok sukur evlendik cocuk yapmaya karar verdik 4 ay sonra hamile kaldim. Oncesindede 1 yil hap la korunmustum
Mucizee80 ffckizannesi canım benim eşim daha ameliyat olmadı değerleri kötü olunca tüp bebek dediler salı günü ürologa gidecez artık ameliyat mı yoksa başka birşey mi bilemiyorum Rabbim aratmasın bize daha fazla çok yıprandım
ffckizannesi Mucizee80 valla yasiniz gencse hemen tup bebek yerine varikosel sonrası bormal yolla olmasini deneyin varikosel dediyse ameliyatta der cunku varikosel uremeyi onluyo ve dna yapisini da etkiliyo bize doktor varikosel ameliyatin tup bebek ihtimalini se arttiracagini soylemisti
milayerli Varikosel erkekte kısırlık sebebidir ameliyat edilmezse ilerler, kendiliğinden veya ilaçla geçmez maalesef. Eşim evlenmeden 8 ay önce olmustu ameliyatı, ameliyattan 6 ay sonra gebe kalınabilir spermler 6 ayda bir yenilenirmiş doktoru öyle demişti
Canan123 6 ay sürmeyen de var daha uzun süre süren de insan ister istemez takılıyo hayırlısı olsun inşallah 🤲
Mucizee80 ffckizannesi ben 27 eşim 30 yaşında benim FSH değerim de yükselmeye başladı bilmiyorum bir an önce olsun istiyorum
Mucizee80 ffckizannesi Allah razı olsun amin inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah dua edin çocuk isteyenler için 😍
2z-nns Canan123 Varikosel ameliyatı sperm sayısını artırsa da spermin şekli de önemli. Yani morfoloji dedikleri. Spermin hareketliliği diğer konu. Yani bu ikisi iyi değilse ameliyat olsa ve sperm sayısı artsa da hamilelik olmuyor. Bunlara da dikkat edin.
Canan123 2z-nns bizim şekilde falan bi sorun yoktu her şey normal yalnızca sayısı düşüktü ileri hız oranı canlı oranı falan iyiydi tek düşük olan sayısı
Alpzumra Canan123 canım nisan ayında oldu eşim askerden izne gelince sonra izni bitti geri gitti agustosta geldi ilk korunmasız ilişkide hamile kaldım🙈