Zuhraa 52gozde5 tüh gittigniz de mutlaka alin ozele mi gidiyorsunuz. En azindan boyle birsey oldugunda arar sorarsiniz.
Tugbacolak 52gozde5 hamıleyken nasıl baska bır bölum doktoru sana ılac verebılıyor anlamıs degılım gebeyken kadın dogumun verdıgı ılacı kullanma canım helekı uygun degıldır yazıyo dıyosun
52gozde5 Tugbacolak iki kadın doguma sordum kullan dedi ama hamileliğin başından beri gittiğim doktora soramadım sıra alınmıyor acilden kabul edilmiyor devlete gidiyodum haftaya sıra almaya calışcam
Zuhraa 52gozde5 hmm devlette vermeye bilir canım numarasını. Bekle bakalım biraz korktum size sormadan kullanmadim dersin
Beyzanur1995 52gozde5 Ben kullandım 24.haftalıkken infex 200 mg idrar yolu enfeksiyonu için ama.gecmedi.gibi sanki perşembe randevum var bakalım ne dicek.ama bi zararını görmedim ben
52gozde5 Beyzanur1995 inşallah gecmiştir rabbüm şifa versin ya bende üç ayı doldurmadgım için korkuyorum 😕
52gozde5 Zuhraa bgun aldım malesef ama günde iki tane ya belki bir tane alırım diye düşünüyorum 24 saate bir