Gamzelibebek00 Emk5341 benimde son 100 canım aynı tarihlerimiz:)) en son 22 de gitmiştim şuan ne durumda bilmiyorum:)
bilaloguzunannesi Melissa_20 aynen MaşAllah oluyor birde sabaha karşı vuruyor 😂😂 birde önceden baktığımda vurmaya devam ediyordu şimdi hissediyor sanırım hemen duruyorum babası bakıyor ona vuruyor elini koyduğu zaman 😂😂❤
Secil_caglar Şükür bizimde 99 gün kaldı Allah bilir gerçi de ben o kadar duramam zaten ikiz kızlarımı bekliyorum 😁 şöyle 36 38. Haftalara gelsek bizden iyisi yok 👭
bilaloguzunannesi Nesliyy ilk hamileliğim herşeyi ilk defa yaşıyoruz ❤😍 ve her vurduğunda hemen eşime gösteriyorum 😂 o da çocuğu rahat bırak diye bana kızıyor 😂
Nesliyy bilaloguzunannesi benimkide ayni valla dokunuyorum seviyorum bazen vurduğunda şakasına neden çocuğu dövüyorsun diyor😂😂😂
bilaloguzunannesi Nesliyy aynen öyle birde sürekli şekerli şeyler yiyorum sırf çocuk hareket etsin de izleyeyim diye yiyorsun diyor 😂😂
Edanurdg Melissa_20 muayeneden 10dk önce çikolata ye küçük bi parça hem mutlu oluyor hemde yüzünü gösteriyor bebişler 🥰
Melissa_20 Edanurdg canim yedim bizimki uyuyordu ama yarida uyandi durmadi ilk fotosunuda aldik cok wukur herwey yolunda dedi doktor haydi inweAllAh ya