Sumeyye_g Nurhan54 hala bişey alamadım doğurcam bu gidişle bebeği öyle kucağımda çıkarcam herhalde 😂 internetten güvenemiyorum ağrım var diye dışarı çıkamıyorum
Nurhan54 Sumeyye_g intta artik cogunsiteleer huvenli canim bi nerdyse herseyini intten aldik ve hap baska siya kullnadik magdir olmadik hic aukur ki
Mervenrs Bebek arabası casual cadillac air trona Beşik vivenseden ahşap anne yanı Ana kucağı da almadık ama ahşap hamaklardan almayı düşünüyorum
[silindi] kızlar benetonun https://imgyukle.com/i/n9ZgIH bu modelini alan varmi bizim burda bi magazada gordumde 700 tlye alsammi acaba kararsiz kaldim 🤦🏻♀️
Nurhan54 [silindi] cabik bwnim bir erkedsim bu modlele bennzrini belkide bunu aldi beneyonun ama hiiiic memnun degil haberin olsun
Milena92 ben daha 5. Aydayım hiç bişey almadım ama hem 2000 i geçmeyen hemde tam travel sistem vede hafif önerebileceğiniz bebek arabası varmı acaba asansör yok malesef ve 4.Kattaym o yüzden hafif olması önemli
Nurhan54 Milena92 canim ilk bebekse eger casual hafig ve fayanikli en iyidi 2000 i gecmeyen budiir herlade kraffy prego falan digem ama ana kucagini begenmeyen cok var onlarin travlelerde de ana kucaklari vok onemli en saglam en klitesili ve en dayanuklisi casula
Busraunverr Arkadaşlar huggy marka duyan yada kullanan var mı görünüşünü çok beğendim internetten almayı düşünüyorum
Nurhan54 Busraunverr canim dudum ama hic arasyirmadim sadece sana tavsigem almadna once gerke int sitelerinden sikayt var dan falan gerkwse sayicilardan herseyini ogren genel olatak bir sikayeti var mi atabanin falan ogren
Nurhan54 ozgeoz26 letgo dan canim hic kullannimaamiti 1500 2000 tl kllik besiki 650 ye aldik asiri da memnunuz
Aysegulck Birhemsire_anne bebeği daha doğmadığı için tam deneyemedim alırken bir iki markayla kıyaslayıp denedim biraz ağır açıp kapaması da yeni modellere göre biraz uğraştırıcı yeni modellere göre diyorum çünkü 2016da satılmaya başlanan hit olan bir ürün tutulunca da devin etmiş. Ne istediğinizi bilerek almak çok önemli dönme özelliği çok güzel ama yorumlar dayanaksız olduğu yönünde
Sinemin Nurhan54 pusetimiz hediye geldi almadım ana kucağına da gerek duymadım arabayı çift yönlü bebek arabası alcam beşiği de park beşik alcam