Gzdgzdkrt Tbaaa Tbaaa rica ederim 🥰 5.499 tl ye aldık :)) bende 1.58 im🤣🤣 ama okadar da büyük deil sadece portbebesi büyük gösteriyo ☺️☺️
Tbaaa Gzdgzdkrt çok soru sordum biliyorummm ama son 🐣 internette 3lü setler şu an daha pahalı 😕 yeni aldıysanız nasıl 5499 😳
Gzdgzdkrt Tbaaa benim aldığım son bitane kalmıştı kızgın kum diye geçiyo☺️ Onu da ben aldım ama birde aynı fiyata 2 renk daha var pembe ve mor renk seçeneği ile 3 lü set kısmında en alttalar kontrol ettim şimdi ❤️
Aysegulck merveugurlu indirim vardı canım 2250ye aldık siyah rengini. Ama ben iade edicem pişman oldum dönme özelliği güzel ama güvenilir değil kaygılandım bir de çok ağır aç kapa işi de beni zorlıycak aldıktan sonra ilk çocuk nasıl olsa diğerlerine de Allah nasip ederse kullanırım mamas papasa değiştircem
merveugurlu Aysegulck ben 1600 tl aldım indirimden ebebekten baya uyguna geldiği için ve alalıda uzun zaman oldugu için kullanıcam memnun kalmazsam ınsallah kalırım artık 2 ye baska alırız ama ben begendım tabi kullanmadan bılemiyorum
Aysegulck Nurhan54 mama sandalyesini chiccodan alim diye düşünmüştüm ama neredeyse aynı kalitede bir ürüne denk geldim ebebekte tavsiye ederim her ne kadar görevli bu nasılsa alıcı diye düşünüp 1000 liralık mama sandalyesi aldırmaya çalışsa da ben baya almamak da ısrarcı oldum çünkü tablası oturma yeri kalite olarak çok iyiydi Benim için önenli olan sandalyenin tabla kısmının sağlamlığıydı inanır mısın chicconunkiyle aynı oturma yeri de aynı şekilde ve bir diğer önenli olansa oturma yeri genişliği. 350 liraya baby plus markası. Neden ucuz çünkü ebebekin kendi markası aldı yeni duyuluyor.. bir de chicco gibi markalarla kafa kafaya aynı paraya piyasada yarışamaz
Seyma_Eren Seda3562 canım bizde literax 4 aldık, sen travel şeklinde mi aldın, ben internetten pusetli sanıp sadece arabasını sipariş vermişim😢 Şimdi pusetini ekstra sipariş versem mi kararsız kaldım, ikisi 1400 e falan geliyor, siz kaça aldınız
Tbaaa Gzdgzdkrt çooook teşekkür ederim çok soru sordum 🥰 ağız tadıyla huzurla kullanmak nasip olsun 🙏🏻
Zuzuck merveugurlu merhaba joie sansa istiyorum bende ebebek te indirime girmişti 29 şubatta kaçırdım nerden ne kadara almıştınız
merveugurlu Zuzuck bende ebebek 29 şubatta ındırımden aldım 860 tl , ınsallah tekrar ındırım olur kargom geldi 3 gunde ve çok guzel begendım . Magazada olmadıgı için daha once gorme şansım olmamıştı . Zamanınız varsa eger bekleyın ebebek ara ara indirim yapıyor .
Zuzuck merveugurlu merveugurlu ürüne bayıldım ben ana kucağım kaldı bir tek çok şükür çok üzüldüm kaçırdığıma ikinci elleri bile 700 750 lira inşallah denk getirebilirim 8 martda indirim yapıyormu acaba e bebek
Nurhan54 ozgeoz26 letgo dan canim hic kullannimaamiti 1500 2000 tl kllik besiki 650 ye aldik asiri da memnunuz