Ceren92 Blackmom bana dr boyle dedi suan gaz var gibi mesela siskinim semsert davul gibi gergin buyuk tuvalete cikamadigim da gece sag sol donemiyorum ama cikinca rahat hareket ediyorum bu yuzden soda vs tuketebilirz
Ceren92 Hurma yedim yine 3 tane artirsam mi diye dusunuyorum suan acaba gunde 5 ya da 7 yiyen var mi ? Fayda goren
Blackmom Meltemmdda bir sorun olur mu peki daha yeni 36 haftadayız ? Bu kasılma nst de sancı olarak mi çıkar ??
Blackmom Meltemmdda birde sancınız nasıl oluyordu acaba ? Bende sancı yok ya da bilmiyorjm hissetmiyorum da olabilir ama kasılma çok sık oluyor hele ki yorulduğum hareket halinde oldugumda
Mehricik Blackmom yok 10 dakika olan 1 saat boyunca zaman araligi uzamafan devam eder hatta daha aza ine bilir ve her agri 1 dakikaya yakin 40 saniye falan cekerbve sanci girinci bedejinizden yavas yavas aci hiss olusmaya baslar 15 saniye falan sonra bir pik noktaya varir birkac saniyelik fazla acitir sonradan yeniden 15 saniye icinde azalmaya baslar ve yok olur sanki hic aci yasamamissiniz gibi. Yani sanci olursa 40 saniye ceker 1-2 saniye olanoar sadece kramptir.
Mehricik ZeynepAksoy evet keisnlikle bir de sogum baslamazdan once hatta bir gun oncesinde boyle duzensiz sancilar ola bilir ama zaten dogum yaklastikca bu yeniden duzenli araliga kavisir
ZeynepAksoy Mehricik teşekkür ederim canım, yarın bir doktorumu arayacagim, suan uyumaya calisiyorm uyuyamıyorum hem idrara cikmaktan hemde karnim kare oldu resmen az once nasil yerlesip sertlesiyorsa artik🤦🏻♀️🥴 karnim bi tuhaf sekillr aliyor😥