__meczup__ Tecrübeli anneler ve bilgi sahibi gebeler sizce gümüş kapak olmazsa olmaz mı? Gerekli mi almalı mıyız hepimiz? Meme ucu çatlagini önler mi cidden?
Tbaaa __meczup__ ben de epey bi araştırdım da faydasını gören hep bu durumu yaşayan. Gerçekten çok çok etkiliymiş çok güzel iyileştiriyomuş. Ama çatlamazsa göğüs ucun elinde kalabilir sadece. Ben de çok kararsız kaldım. Şimdiden çatlar gibi duruyo gerçi 🙁
Ecebati __meczup__ internette çok fazla şikayet var gümüş kapakla ilgili. O yüzden almayı düşünmüyorum
Hilallsen __meczup__ canım ben çok memnunum. Kapak olmayınca sütyen acıtıyor. Ama başka alternatifleri varsa düşünülebilir. Hıı birde bir taraftanda 2 günde 1 defa filan da ne olur ne olmaz diye lansinoh sürüyorum.
Hzleliztosss Gümüş kalkanın alternatifi çok var ben balmumundan üretilen bir kalkan alacağım. İlla gümüş olmadı şart değil canm. Bütçen varsa doktoruna danışarak alabilirsin.
MrsCakmaktas Hzleliztosss gumus kapagin kullanm amaci farkli ama. Gumusun yara iyilestirme ozelligi var ondan dolayi kullaniliyo.
MrsCakmaktas Ecebati benm kuzenim ve arkadasm kullandi asiri asiri memnun kaldilar smdi ben dogumdan snra kullancm ne gbi sikayetler okudunuz acaba benm cevrem hep memnun kaldi da
MrsCakmaktas Hzleliztosss bir bilgim yok ben gumua kapak arastrdim cok memnun kalan var dye hatta doguma 2 hafta kala gunde 1 saat falan takmaya basladm erken baslamak iyi geliyormus
Kbra7777 Canım ben ikinci el 80₺ aldım iyi geliyormuş çok tavsiye eden var sonrada geri satarsın istersen happkidse bak ben ordan aldın
Miniksena __meczup__ ben hamilelikten bir hafta önce kullanmaya başladım. çatlama olmadı hiç gayet başarılı bi ürün. silvermom almıştım ama alternatifi daha çok şu an fiyatlar daha iyi o yüzden, ikinci il de alabilirsiniz hijyen sorunu olcak bi ürün değil
Hzleliztosss MrsCakmaktas evet erken kullanmak iyi de maalesef fiyatı çok yüksek 😞 muadil bildiğiniz bişe var mı