Gulnuruz Hilallsen oy maşallahhh ne kadar güzel sizde benim gibi herşeyi iyi yönünden görenlerdensiniz 🙏🏻 Bebeğiniz sağlıcakla evinze gelsin darısı başımıza inşallah🤗🤍
Hilallsen Gulnuruz gerçekten herşey çok güzeldi ama 🥰🥰 hayata bu açıdan bakınca herşey daha kolay ve güzel oluyor🥳
Eymeninannesiii Hilallsen böyle doğum hikayeleri görünce rahatlıyorum kimseyi korkutmadan ne güzel yazmışsınız rahat olun stres yapmayın diye eminim benim gibi bir çok kişi rahatlıyordur en kısa zamanda sağlıkla kavuşursunuz bebişe inşallah ❤️🧿
Ozgegoktug92 Hilallsen doğumuma az kaldı ve sen bu yazınla çok iyi geldin bana gece gece teşekkür ederim 😘
Hilallsen Meftunbade valla nasipte ne varsa öyle oluyor, ben işte asla sezeryan düşünmemiştim 2 gün suni yemeyi bile göze almıştım ama kısmette bu varmış. Bol bol dua edin hayırlısı nasılsa öyle olsun diye🥰
Stare Hilallsen gerçekten tebrik ediyorum bravo hem sürecini hem doğumunu oksdar pozitif anlatmışsınki Allah bebeğini sağlıkla Büyütmeyi nasip etsin ve Allah senin pozitifliğinden biraz banada versin 😀 Diye kendimede dua etmeliyim 🤲
Elifeminask Hilallsen Canm benm cok duygulu yazmssin. Rabbim anali babali büyutsün. InsAllah oglun saglikli hayrli bir evlat olur. Canm karninda bebk nasl enfeksiyon kapiyor nasl oluyr o canm. Bilgin varsa acklar msin.
Hilallsen Elifeminask canım doktor ya idrar yolları enfeksiyonu geçirmişsin ama sen fark etmemişsin dedi, yada küçükte olsa gribal enfeksiyonun olmuş, sen değil ama bebeğin etkilenmiş dedi. Yada kaka yapmış bebeğim ama yememiş ondan da olabilir dedi.