Pnrbtr Eminerd 11+1 bool bulantı, halsizlik. Ve kendimi o kadar çirkin hissediyorum ki 😄 ama benim miniğime değer.
Azracan Eminerd 10+1 tam gaz bulantı halsizlik tiksinme mafetti beni😖çok zor geçiyor anlayacağın canım bacak ağrısı hepsi var
minikkuzucukcyprus Eminerd 13. Haftama girdim ama yazayım ben de, 12+4, bulantı, kusma, tiksinme, uykusuzluk, yorgunluk..hayırlısıyla bulantıların geçmesini bekliyorum, 3. Aydan sonra hafiflemeye başlar, 4. Ayda rahat edersin diyorlar, inşallah bakalım
Eminerd Pnrbtr aynıyız bende suan 11+2 olduk ve maşallahım var ilk zamanlar bulantı yaşadım ama sadece 1 hafta falan sonra mis gibi geçiyo arada halsizlik oluyo bide baş ağrısı 😊 inşallah geçer
Eminerd Azracan ayy bacak ağrısı bendede yeni başladı üst bacak ağrısı uzun süre uzatamıyorum katlayınca ağrıyo katlı tutsam açınca ağrıyo 😊
Pnrbtr Eminerd vallahi kıymetini bil. İlaç içmezsem her 20 dk da bir kusuyorum. Hep duyardım da abartıyorlar derdim 🤣 kınamış olmuşum sanırsam başıma geldi. Yavrucuğu. İyi olsun da ben razıyım
Eminerd Hulyaawc uyku ve miskinlik hayat felsefem oldu koltukta otururken hangi ara uyuyorum hiçbir fikrim olmuyo 😂
Eminerd minikkuzucukcyprus benim ailem bana sen mızmızsın canım tatlıdır seni hamileyken düşünemiyoruz derlerdi onlara inat iyiyim bide kendimi hamilesin diye herşeye tiksintiyle bakıcaksın diye bişey yok yapmak zorundasın her zmaan ki şeyler diyip kendimi telkin ettim ondan sonra bitti bende herşey
Nur_nur06 Eminerd 11+2 benim de mide bulantısı ve halsizlik var birde gaz problemi var kesenin yanında kanama var doktor daha bugun Protestan verdi kullan istersen dedi ama kararsız kaldım
Eminerd Nur_nur06 geçmiş olsun canım gaz problemini yaşamayan hamile yoktur diye düşünüyorum ben bazı zamanlar gazdan kıvrandığımı biliyorum ama kanama hakkında bilgim yok çok geçmiş olsun kötü düşünüp moralini bozma biz anneler güçlüyüz bebeklerimizde bize benziyo güçlü olcaklar 😊
minikkuzucukcyprus Eminerd o mutfak kokusundan, salça soğan kokusundan sonra kusunca öyle telkinle falan geçmiyor canım😅çok sevdiğim yeşil elma, aşeriyorum bir de, bayıla bayıla yedim, elmayı bitiremeden kustum. Kokulara karşı aşırı hassasım. Canım da çok tatlı değildir aslında ama velet böyle yapıyor, geçmesini bekliyorum valla😌
Eminerd minikkuzucukcyprus ben suan 11. Haftadayım bende telkin işe yaradı valla bende yeşil elma aş erdim bide leblebi şekeri yiyorum 😂
Eminerd Pnrbtr bulantı bişey değilde insanı düşüren kusma ya bence ben kusunca neden kustum ben ya diye ağlayan biriyim Allah dağına göre kar veriyo kussam yataktan kalkamazdım heralde bu da beni daha kötü ederdi
cptrhb Eminerd 12+4 kendimi şişko hissediyorum, nefes darlığı, yorulduğumda bel ağrısı , şişkinlik, mide yanması, bazen bulantı. ☹️
Eminerd cptrhb benim eşimde bana eskiden seni yediremezdik şimdi kapıları kemirmeye başlıcaksın korkuyorum diye dalga geçiyo şişkoluk durumunu hiç açana 55 kilo olmuşum şimdiden hamilelik sonunu göremiyorum 🤦♀️
minikkuzucukcyprus Eminerd keşke bende de yarasaydı, ben de denedim de olmadı, dooğru lavaboya🤢cinsiyetini çok merak ediyorum, çok ekşi aşeriyorum ben. Bu cuma kontrolüm var, bakalım, umarım öğrenebiliriz🥰
Eminerd minikkuzucukcyprus ekşi tatlı aş ermeyle olmuyomul teyzem kuzenime hamileyken hep turşu suyu içermiş ondan herkes kız olcak derniş ama erkek olmuş banada diyo ona bakma ne bulduysan ye diye bende hep karışık aşerdim bi tuzlu ekşi şeyler canım çekiyosa 1 saat sonra ay trileçe olsada yasek denişliğim var yani 😂