Burii52 Minikmucizeee sezeryanı yasakladı sağlık bakanı cnm zorunlu olmadıkça bebekte normale alıyorlar bide oo senin kararınla değil doktorunun ve bebeğinin geliş şekliyle ona karar verilir hem içini ferah tut iyiyi düşün Allah’a sığın duanı da eksik etme
Zhrnz Minikmucizeee almalari lazim tehlikede cunku kuvozede kilolu bebekler.bile.bazen girebiliyor tek baslarina nefes alamadiklari icin o.anca dogum sonrasi belli olur ama durumun varsa bence ozelede bi gorun orasi mudahale ediyo hemen😕
Snmdnz Deletedmom317 olabilir canm kimi hastane istege gore fiyatta ℅100fiyat koyuyor onun icin demistim
Arasbaran Minikmucizeee devlet yapmıyor normal dogum denenmeden dırek sezeryana alınmıyo dıye bılıyorum beklıyolar bebegın gelmesını yanı. Ama ozelde tabıkı yaptırırsınız
spiker_anne Minikmucizeee bunu sizin degil doktorunuzun çoktan karar vermiş olmasi gerekirdi gelişim geriliğinde bebegi riske atmaz doktor bence de konuşun doktorla
Zehramomm Minikmucizeee böyle bi durumun varsa doktor söyler zaten sana sezeryan yaparız diye kendin istiyorum dersen çok fazla fiyat çıkar