Minikmucizeee Benim bebegimin suyu az ve 2 3 hafta geriden geliyo kilo alimi 2kiloda kalmissuan 35 haftaligiz 2 hafta sonra konusssam doktorla sezeryana alirlarmi acaba riske atmak istemiyordum
Snmdnz Minikmucizeee ozel hastaneler yapiyor canm ama devlet anne sagligi bebek sagligi tehlikede deflse yapmiyorlar
Zhrnz Minikmucizeee devlet.hastaneleri yapmiyo malesef ozel.hastaneye gidiyosaniz dr nu kabul edebilir bi konusmanizda fayda var risk varsa hemen alirlar zaten
Minikmucizeee Zhrnz devlete gdiyorum bana dedikleri su azligi yuzunden bebek riskte karninda olebilir dediler korktum o yuzden 35 haftalik ama 37yi beklesek kuveze almazlar demi suan 2 kilo
Masal-90 Minikmucizeee bebek riskte ise yapmaları gerekmiyor mu? Pek istege bagli bir durum degil gibi
Zhrnz Minikmucizeee almalari lazim tehlikede cunku kuvozede kilolu bebekler.bile.bazen girebiliyor tek baslarina nefes alamadiklari icin o.anca dogum sonrasi belli olur ama durumun varsa bence ozelede bi gorun orasi mudahale ediyo hemen😕
Snmdnz Minikmucizeee anladm canm doktorun ozaman demedimi sana acil sezeryan felan diye birde ozel mi devletmi buarada
Snmdnz Minikmucizeee canm eger devletse zaman kaybetmeden en yakin ozel hastaneye git eger boyle bi durum varsa neden doktor sana mecburi sezeryan demediki
Zehra321 Kubrnr3 anladım ben kendi istediğinizle olacaksınız sandım. Hayırlısı olsun Allah sağ selamet kavuştursun inşallah
Masal-90 Minikmucizeee bu durumda zaten erken doğum zorunlu olmuyor mu, bebeğin suyu azsa ve gelişmiyorsa zorunlu bir durum ☹️
Minikmucizeee Masal-90 ankaradayim ve devlet almadi bekletiyolar sehor hastanesine gtcem insallah kuveze grmeden sagliklica alirim dua edin bizim icin