2cocukluhayatadogru Fasulyetanesi 2 haftada 1 kg mı almış 😳😳😳 ben şok 😱 ne oldu o iki haftada canım çok merak ettim ekstra birşey mi denedin 😅
Fasulyetanesi 2cocukluhayatadogru yiyip yiyip yatıyorum valla devamlı uyuyorum bazen o kadar çok uyuyorum ki akşam yemeği bile yapamadığım oluyo bi uyanıyorum akşam olmuş.
Fasulyetanesi Fasulyetanesi doktor bebek fazla almış dedi benim toplam ne kadar aldığımı sordu 13 dedim hamileliğin boyunca alman gereken kadar almışsın artık hiç almaman lazım dedi şimdi yemeden uyumaya başladım ben de 😃
Sermec Sugar63 erkek canım en son 35 te gittim 2521 gr dı 2 gun sonra randevum var 36 olcam bakalım kac kılo olmuş
Ffulyalkan Bende 29 haftalıkken gittim 1900 dü şimdi 32 haftalığız yarın kontrolümüz var bakalım yarın öğrenecez 😊
ongelukkig Bana doktorum 30. Haftada iken 1600 demişti bir sonraki kontrol 34. Haftada kaç çıkacak bilmiyorum. Bende sadece 7 kg aldım
SedaveSusam Sugar63 bana doktorum gayet iyi dedi çok tombiş olmayacak en fazla 3000-3200 doğar dedi bende 75le hamile kaldım 79 kiloyum