[silindi] Sevvalkeles79 internette felan yazıyor ve kime söylesem bulantım yok diye Oğlun olacak diyorlar 😄 bence de saçma geldi birde sizlere sorayım dedim Allah bilir yani
[silindi] Sermec ne güzel 🤗 bende inanmadım zaten birde sizlere sorayım yorumlarınız ne olacak diye düşündüm
Damlapilatin [silindi] benim ilk bebeğim kız du kusmaktan 4 ay bişi yemedim icmedim. Şimdi ki bebeğim erkek sadece sabahları midem bulandı ilk uyandigimda başka bişi yok tu
[silindi] Tucenur ne güzel sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah ben de ağırlıklı olarak kız hissediyorum ve istiyorum ☺️ Bulantım yok diyince herkesten saçma cevaplar aldım birde sizlere danışayım dedim
Tucenur [silindi] iyi yapmssın canm amin inş bende hep kız hissttim ve kız istiyordum şükür yanılmadım 🥰
Dudubicerr [silindi] kisinin vucuduyla alakali herhalde bnce cnku bir akrabam var 9 au boyunca kustu kendim sahit oldum o hallerine tam 9 ay ama oglu oldu genlerle alakali vücuduyla alakli bnce
[silindi] Merveyunus31 Allah yardımcınız olsun ☺️ Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😍 bende inanamadım ama birde sizlere danışayım dedim 🤗
Snmdnz [silindi] hic alakasi yok canm 4sene once ogluma hamileyken 1 ay kadar bulanti cektim simdi kizima hamileyim ondada 1 ay kadar bulantim oldu canm💕💕
[silindi] Smy9 hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.. hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤗
[silindi] Asd92 Bünyeden bünyeye fark ediyor demekki bende henüz öğrenmedim cinsiyeti kafamı karıştıran insanlar oldu birde sizlere danışmak istedim 😄
tugbats [silindi] bilemicem ama 17 haftalık hamileyim hiç kusmadım, mide bulantım sadece sabahları oldu o da bazen cinsiyeti erkek 😊👶