[silindi] Bayanlar kız çocuğa gebe olanlar genellikle daha cok bulantı ve kusma yaşarmış erkek bebeğe hamile olanlarda ise bulantı kusma daha az veya hiç olmazmış sizce ne kadar doğru 🤔🤔
Tuba_ [silindi] 37 haftalık hamileyim kızım olacak bir kere bile midem bulanmadı kusmadım ne bulduysam yediim 🙈🙈
Yusramustafa_34 [silindi] benim ilkinki kızdı onda kusuyodum bu erkek bunda 20 haftaligim ilacla ayaktayim yoksa kusmaktan helak oluyorum ama Allahtan prilam dr var🙄kusmak sadece kendi hormonlariniza bagli bazı vucud hormonlari kaldiramiyo
Sermec [silindi] 12 haftaya kadar hep kustum 35+5 haftalık hamıleyım ara ara da yıne oluyo kusmalarım oğlum olacak bence alakası oldugunu sanmıyorum 🙂
__Tazeanne__ Benim 26. Haftam içim dışıma çıktı kusmaktan ve kızım olacak ☺️ Ama ne kadar doğru bilmiyorum tabi 😁
[silindi] Tuba_ yaaa ne güzel 😅 bana da arkadaşlarım diyor benimki kızdı bulantısız normal geçti diyorlar 😇
[silindi] Sevvalkeles79 internette felan yazıyor ve kime söylesem bulantım yok diye Oğlun olacak diyorlar 😄 bence de saçma geldi birde sizlere sorayım dedim Allah bilir yani
[silindi] Sermec ne güzel 🤗 bende inanmadım zaten birde sizlere sorayım yorumlarınız ne olacak diye düşündüm
Prensesannesi2 [silindi] O belli olmuyor ilk bebeğim erkek çok az bulantı oldu ikincisi kız şuan hamileyim hiç bulantı olmadı Allah bilir
[silindi] Tucenur ne güzel sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah ben de ağırlıklı olarak kız hissediyorum ve istiyorum ☺️ Bulantım yok diyince herkesten saçma cevaplar aldım birde sizlere danışayım dedim
Dudubicerr [silindi] vlla hic alakasi yok bnm hic migdem bulanmadi hix sıkıntı yaşamadım kizim olucak hurafe onlar
Merveyunus31 [silindi] ben 15 haftalık gebeyim erkek cinsiyetimiz hiç alakası yok hurafe hepsi limon erik vs hep ekşi şeyler canım istiyor bulantim hala devam ediyor çok zor geçiyor buna da şükür ama erkek :)
[silindi] Merveyunus31 Allah yardımcınız olsun ☺️ Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😍 bende inanamadım ama birde sizlere danışayım dedim 🤗
Lavinia12 Benimde midem çok aşırı bulanmadı iki geneliğimdede ikisi de erkek ama tabi hurafemi gerçek mi bilemem denk gelmiş te olabilir
Bebek_annesi [silindi] benim kadar midesi bulanan birini görmedim diyebilirim. Ilk cocuk erkek ondada öyleydim. Şimdide hamileyim ve yine kusuyorum cinsiyet belli degil
Pelo_00 [silindi] az bulantım oldu ve hiç kusmadım bebeğimin cinsiyeti kız. Bulantı kusma bebeğin cinsiyetiyle alakalı bir şey değil annenin durumuyla alakalı.
Smy9 34+2 hamileyim, halen sabah 1, akşam 1 bulantı hapı yutarak ayakta kalıyorum. İlk aylarda günlerce hastanede yattım, 10 kilo verdim , bir yudum su içemezdim. Bebeğimiz kız olacak inşallah, kusmayla ilgisi var mı bilmem ama 😊
[silindi] Smy9 hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.. hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤗
[silindi] Asd92 Bünyeden bünyeye fark ediyor demekki bende henüz öğrenmedim cinsiyeti kafamı karıştıran insanlar oldu birde sizlere danışmak istedim 😄