Ozlemzeynep Prensesannesi96 tevili de var canım baba direk pozitif ama çok yeni dedi yükselirse net konusucaz işte
Prensesannesi96 Ozlemzeynep inşAllah yukselir Rabbim yüzümüzü güldürür insallah dualarım seninle 🌸🌸. Haber et benide insallah güzel haberlerini bekliyorum
Aselannesi_85 A_C_04 kesekalp atışı herşeyi belliydi yawrumun işin ilginç tarafı da babası da askerdeydi, en büyük dileği aslanlar gibi gideyim, babalar gibi döneyim demişti, Allahım kocamın gönlüne göre verdi çok şükür 28 haftalık olduk bile 😍😍
Canan_gun55_ A_C_04 evet canım normaldir her kadında olmasa da bazı kadınlarda karin ağrısı da hamilelik belirtisi arasında yer alir
04052016mh A_C_04 adetime 1 hafta kala 47 ile öğrendim, normal bence seninki de kendini strese sokma canım ben bir defa kan verdim doktor falan 2 günde bir diyor ama yapmadım 5.haftada doktora gittim direk
Cansut23 Merhaba benim adetime 1 hafta kala beta HCG 2.0 çıktı bugün regli günüm ama olmadım göğüslerim hala ağrıyor ve klomen kullandım testi tekrarlamali miyim sizce ?
A_C_04 Cansut23 evt tekrarla bnce gec döllenme olmuş ola bilir Eğer adetlerin tam günündeyse bu sefer gecikmişsen hemen kan testine koş 😂😊😊🌸
Cannon Cansut23 merhaba o zaman hamilelik varmıydı benimde 10 gün kala 0.3 çıktı doktor adetini takip et gecikirsen hemen gel dedi
Fdle Prensesannesi96 çok emin değilim ama bana çok düşük gibi geldi kimyasal gebelik olma ihtimali yüksek gibi