A_C_04 Canan_gun55_ halâ kan vermedim yarın adet günüm onu bekliyorum ve arada bir çok karin agrım oluyor sanki adet olacak gibi bi kaç saniye sürüyor sonra duruyor bu normal mi
Canan_gun55_ A_C_04 evet canım normaldir her kadında olmasa da bazı kadınlarda karin ağrısı da hamilelik belirtisi arasında yer alir
Aselannesi_85 A_C_04 daha 3 aylık evli olunca bu kadar erken olmazki dedim ha birde 10 kadarr geçmişken idrarda gebelik yaptım o da negatif çıkınca umudu kesmiştim ondan 2. Ayda öğrendik 😄😄
Aselannesi_85 A_C_04 kesekalp atışı herşeyi belliydi yawrumun işin ilginç tarafı da babası da askerdeydi, en büyük dileği aslanlar gibi gideyim, babalar gibi döneyim demişti, Allahım kocamın gönlüne göre verdi çok şükür 28 haftalık olduk bile 😍😍
Afyonlu02 @A_C_04 sağlık ocağına gitmiştim değerin çok düşük sağlıklı gebelik mi dış gebelik mi kimyasal mı demek için 2 güne bir kan yenile dedi 300 görünce 1 hafta sonra doktora git dedi gittik 4 haftalık dedi keseyi gördük şimdide çok şükür 17 haftalık olduk
Prensesannesi96 Ozlemzeynep 9.8 umut var o zaman değil mi gidicem cuma sabahı insallah yükselir cnm sağol 🌸🌸
Ozlemzeynep Prensesannesi96 tevili de var canım baba direk pozitif ama çok yeni dedi yükselirse net konusucaz işte
Prensesannesi96 Gulcezeren geciktkten sonra mı bu dper çıktı canım benmde 9.88 çıktı bugün 4 gün galan gecikti yukselşr mi sence senşnde düşükmüş ya ilk sonra basıl oldu banada umut olursun insallah