4 gün adet gecikince kan vermiştim 500 dü. Ama ilk gün ve üçüncü gün idrarda çift çizgiyi görmüştüm zaten öyle kan vermiştim

Badevehande bnde 4 gün kala test yaptım silik çıktı o gün acile gittim kan değeri beta 52 cıktı

A_C_04 benim adetime 2 gün varken 62 di. oldukça güzel korkma.

A_C_04 hamilelik vardır muhtemelen canım takip ettir kan ver tekrar iki katı artarsa sağlıklı gebeliktir hayırlı olsun☺️

A_C_04 2 gün sonra vajinal muayenede kese görüldü kan testi yaptırmadım ☺️

Eternallove Bilmiyorum o öyle diyince kötü oldum biraz adetini bekliyorum bnde olmassa tekrar kan veririm

A_C_04 hamilesin cnm 0-5 arasında bir değer hamile değildir 🤲🏻 2 günde bir bi dha kan ver iki katına çıkmış olduguna bak için rht etmesi için

A_C_04 ben merak etmistim ondan dolayı gittim. kan tahliliyle takip edip karından da baktirabilirsin. Kötü bir ultrason cihazında Bhcg 6000 civarı olduğunda karından kesin görünür görünecekse.

Nuriay seni tanımıyorum ama snein için dua ettim inşaallah sağlıklı bir evlat kucagına almak nasip olur ben 3 sene ugrastım tüp bebekle gebeyim suan ama daha cok minnak 🐣