Asilduru AydinRemzi o da çok güzel.RABBİM adıyla yaşatsın güzel günlerini göstersin her daim İnşaALLAH
AydinRemzi [bilinmeyen] 😂😂😂ama cevre yi umursamıyorum saddce güzel olsun arın cok kibar bi isim ama cevremde degıl katan duyan bile yoktur bence soylemekte biraz zorluk cekekler sanki😂😂😂
Fatime59 Can Muhammed cok güzel ama iki isim tek Can deyip Muhammed ismini söylememek olmaz ikisi cok hos bence 😍😍
AydinRemzi Snamp MaşAllah raabim saglıklı bi sekilde kucagına almayı nasip etsin inşAllah ama bence sen koy benimde 1 sını esim koydu ne kadar begenmese bunjn benim hakkım oldugunu biliyor sende olmasa 2 isim koy 🤗
Snamp AydinRemzi yok biseyi begendiremiyorum yağız çok hosuma gidiyor nuh diyor peygamber demiyor 😁bisey begendiremedim en son şuna karar verdik eger isim de karar veremezsek emir olacak emiri beğendi az çok zor iş ya bana kalsa çoktan hazırdı ismi
Aysun2834 Asilduru evet ordaki isimlerde güzel biz eşimle Bamsı düşünüyoruz herkes koyma diyor kulağa hoş gelmiyormuş bende alışırsınız söyleye söyleye dedim 😂😂😂
Aysun2834 AydinRemzi anlamıda hoşumuza gitti bakalım hayırlısı bi dahaki kontrolde cinsiyetimiz belli olucak kızımda olsa oğlumda olsa isimleri hazır 😍😍
Alparslan AydinRemzi aynı isim arayışı bende de var 21 hafta olduk oğlumun ismi ýok isimsiz kalcak diyorum eşime bizde isim begenemiyoruz aklımızda bi kaç isim var ama ENSAR,ALPASLAN,MİRAÇ,EMİRHAN ,BATUHAN,BUGRA BAKALIM değişik isim arıyoruz
Kayraaaaaaaa Aklıma gelenler Semir, uygar, güven, Taylan, ulaş, Berkay. Gerçekten açılan her postta en çok Ömer asaf eymen Ege isimlerini görüyorum herhalde hamişlerimizin yarısının isimleri aynı olacak ☺☺