AydinRemzi Kızlar tek isim istiyorum aklımda olan isimlerde hep arada kalıyorum bi türlü tamm bu kesin diyemıyorum😔
Snur94 AydinRemzi miraç Agah Furkan Ethem bizde bunlar arasındayız yanlarına ekleme düşünüyoruz belki sizede fikir olur
Asilduru AydinRemzi diriliş Ertuğrul izlemiyor musun bacım çok güzel isimler var .GÖKTÜRK GÖKTUĞ GÜNALP AYDOĞMUŞ TURGUT aklıma gelenler.muhteşem isimler
MinikMucizem42 AydinRemzi eymen ugur getiren demek guzel ama cok fazla var.poyrazinda pek hos bi anlami yok kuzeyden eser ruzgar.cocugun isminden anne ve baba sorumlu obur dunyada ve ismin anlami onemli.o yuzden anlamida guzel isimlere bakin derim
Snamp AydinRemzi benim eşim de bisey beğenmiyor bende poyraz eymen cinar aras beğendim ama hiç bisey begendiremiyorum😐
AydinRemzi MinikMucizem42 suan da aklımda arın var temiz saf demek ama tam emin oldum derken yine teretüde düstüm
Snur94 Snamp Çınar’ı bende çok beğeniyorum ama bi türlü bende sevdirmedim eşim çok zor beğenir karar verir bir de inşallah dogmadan karar verebiliriz ☺
PasaninAnnesi Cinsiyetimiz belli degil daha haftaya öğrenicez insallah hep icime erkek doğdu o yüzden kız değil erkek isimleri düşündüm hep 🙈😊 Mustafa Kemal Ömer Halis soy adımız da Demir 😊 Efe Ali Bu 3 isim var aklımızda ama kız olursa ona isim yok 🙈👼
Aysun2834 Asilduru evet ordaki isimlerde güzel biz eşimle Bamsı düşünüyoruz herkes koyma diyor kulağa hoş gelmiyormuş bende alışırsınız söyleye söyleye dedim 😂😂😂
Bush AydinRemzi berk de guzel isim 😍 cengiz berk olcak bizimkide insallah 😍 arin da guzel isim ama baska mi bulsan
Asilduru AydinRemzi o da çok güzel.RABBİM adıyla yaşatsın güzel günlerini göstersin her daim İnşaALLAH