Pamuk123 minikmelegim_ maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🧿 kilosu için ek olarak besininizde dikkat ettiğiniz bir şey var mı 😊
minikmelegim_ Pamuk123 süt içtim ama sanmıyorum ondan oldugunu. Kaç aksam yatmadan önce poğaça-kahvaltı yaptik eşimle. O bana kilo aldirdi bence ve birazida bebise gitti tabi😀 şimdi dikkat etmem lazim 4 kiloyu bulmasini istemiyorum 11 gün var önümde. Kilo alsin diye uğraşmayacagim
ZeynepAksoy mervella ben 36 haftamda gittigimde 2400 dü , 35. Haftamdada ayniydi , kilo almamisti yani beslenme önerileri verdi , herhabgi bir sorun söylemedi , protein agirlikli beslen dedi misal; et tavuk yogurt yumurta badem ceviz findik balik gibi ...
Gizeminik mervella gerçekten alakası varmıdır ya o kadar merak ediyorum ki ben gastrikbypasslıyım bebeğim zayıf.. her.. gittiğim dra sordum ilgisi varmıdır diye yok dedi hepsi.. 🤦🏼♀️ Dünya kadar yiyorum fayda etmedi😕
mervella Gizeminik tek alakası protein kalsiyum yönünden yeterince beslenememek mide hacmi küçük olduğu için günlük alman gereken dozu alamıyorsun ve tabii ki de etkiler. Sağlıksız şeyleri tamamen çıkarttığında hep sağlıklı beslendiğinde hiçbir sorun olmuyor ki ben kaçamak da yapıyorum ona rağmen iyi diyor doktorum ki bence kilosu normal zaten haftasıyla uyumlu ilerde olmasına lüzum yok sağlıklı olması önemli
elifnurdeniz Merveceee benim 36da 3100 gr dı, çarşamba tekrar gidicez kaç oldu bakalım, iriliği biraz beni korkutuyor 🤷🏻♀️
Merveceee elifnurdeniz bende 3u tamamlasa yeter diyorum ,ilk bebeğim 3200 doğdu o kadar biri olmuyor benimkiler 😊
elifnurdeniz Merveceee genetik canım zaten her bebek farklı olur, seninkinin kilosu da normal benimki ileri 5-6 gün