Merveceee Kızlar 36. Haftada 2870 gr diyorlar sizinkiler nasılsın hareketleri azaldı diye dün gece yatis verdi öğleye cikacam hastanedeb
ZeynepAksoy Merveceee 36 haftamda benim 2400 dü , hareketleri iyiydi gayet , bakalim carsamba ne olacak degisikliklerde. Sağlıkla kucagina al insallah canim🙏🏼💕
Masal78 Merveceee 36+0 da gittiğimde 2400 dün kilosu şimdi pazartesi bidaha gidicem 37+1 oluyoruz pzets bakalım kaç kilo almış 🙂
Sermec Merveceee canım benım bildiğim bu haftalarda yerleri daraldıgı için zaten az hareket edıyo lar ben de 35+5 haftalık hamıleyım su an benım de bugun hareketleri azdı bunun için mi yatış verdi
mervella ZeynepAksoy Masal78 doktorunuz ne diyor kilosu için ? Ben geçen hafta 35+0 da gittiğimde 2400 gr dı doktorum tüp mideli olmana bağlıyorum yine de iyi dedi.
ZeynepAksoy Merveceee anladım canım , bizimkinin var daha herlde normal gözüküyor dogumum şimdilij🤷🏻♀️
minikmelegim_ Bugun 36+2yim simdi doktordan ciktim 3200 olmuş karin cevresi buyuk dedi 38ile uyumlu dedi (bu zamana kadar haftasiyla uyumluydu hep) tokluk sekerime baktirdi o da normal cikti. 13marta gün verdi :) o 17 dedi de ben 13olsun dedim kabul etti :))
Pamuk123 minikmelegim_ maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🧿 kilosu için ek olarak besininizde dikkat ettiğiniz bir şey var mı 😊
minikmelegim_ Merveceee evet cok kilo almiş 😀 Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah ❤
ZeynepAksoy mervella ben 36 haftamda gittigimde 2400 dü , 35. Haftamdada ayniydi , kilo almamisti yani beslenme önerileri verdi , herhabgi bir sorun söylemedi , protein agirlikli beslen dedi misal; et tavuk yogurt yumurta badem ceviz findik balik gibi ...
Gizeminik mervella gerçekten alakası varmıdır ya o kadar merak ediyorum ki ben gastrikbypasslıyım bebeğim zayıf.. her.. gittiğim dra sordum ilgisi varmıdır diye yok dedi hepsi.. 🤦🏼♀️ Dünya kadar yiyorum fayda etmedi😕