kbrozdmr Benim de Türkiyede doktorum decavit vermişti 1 kutu bitirdim sonrasında doğum için yurtdışına geldim buradaki ebe A vitamini hamileler için çok iyi değil diye başka bir hap verdi. Bi araştırın isterseniz. 🤷♀️
Cumaserife ElifNilMom ya aynen tiksiniyorum içerken önce dilimin ucunya koyup yutuyordum artık dilimin en zonuna bırakıp yutuyorum hem daha kolay yutuluyor hemde tadını pek almıyorum 🤢kokusu iğrenç
Ebruikraaa ElifNilMom canım ben ikili test yaptığımdan beri kunlanıyorum ve bu doğurana kadar devam edicek şimdi hatta üstüne magnezyum ve omega verdi zamanla çoğalıyo
NihalBurak ElifNilMom canım ben de öyleydim zor içiyordum şimdi ilacı atıyorum ağzıma ve direk şişeyle su içiyorum o zaman hiç sıkıntı olmuyo ağzıma bol bol su geldiği için direk gidiyo ama bardaktan içince suyu tutamıyorum bile
Busenoyan ElifNilMom ben hamile olduğumu bildiğimden beri içiyorum şuan 7 aylığım.doktor doğurduktan 3 aya kadarda içiceksin dedi
Rabissss Hiç kullanmadım 😁 çok şükür herşeyimde yolunda 🤲🏻 Ebe arkadaşımda tavsiye etmedi 34 haftalığım şuan🤭