ElifNilMom Snmdnz ya çok büyük değil mi 🤦🏻♀️ İçerken boğulacak gibi oluyorum resmen çok zor gidiyor takılıyor boğazıma 😑
Ebruikraaa ElifNilMom canım ben ikili test yaptığımdan beri kunlanıyorum ve bu doğurana kadar devam edicek şimdi hatta üstüne magnezyum ve omega verdi zamanla çoğalıyo
Busenoyan ElifNilMom ben hamile olduğumu bildiğimden beri içiyorum şuan 7 aylığım.doktor doğurduktan 3 aya kadarda içiceksin dedi
Rabiakk ElifNilMom elevit de decavit da kocaman zaten bş de kokuyor ben kullanamadım ikisini de alternatif başla ilaç istedim 😐
Cumaserife ElifNilMom ya aynen tiksiniyorum içerken önce dilimin ucunya koyup yutuyordum artık dilimin en zonuna bırakıp yutuyorum hem daha kolay yutuluyor hemde tadını pek almıyorum 🤢kokusu iğrenç
NihalBurak ElifNilMom canım ben de öyleydim zor içiyordum şimdi ilacı atıyorum ağzıma ve direk şişeyle su içiyorum o zaman hiç sıkıntı olmuyo ağzıma bol bol su geldiği için direk gidiyo ama bardaktan içince suyu tutamıyorum bile
D27777 ElifNilMom ben valla sadece aklıma geldikçe içiyorum halbusiki günde 2 tane içmem gerek. Ama midem almıyor 😭
leyla25 ElifNilMom ben kullanamadım cok midemi bulandırdı doktor değiştirdi, regenesis verdi ondan memnunum.
esraceylan ElifNilMom gebeliğimde kullanıyordum 45 gün önce doğum yaptım doktorum devam edeceksin dedi