1serapguneyli Sinemin ben kendimi bildim bileli ağdaya gidiyorum hiç jilet falan da atmadım, ama kıl dönmeleriyle benim de başım bela da, batık mı ne deniyormuş hatta onlara, bacaklarım da aynı şekilde 😂
pyymamm Sinemin ağda yapıldıktan sonra 3 gün jilet sür diyo ağdacım faydasını biraz gördüm deneyebilirsiniz
Nvn00 Sinemin Bende batiklarla tek benim başım dertte sanıyordum 😂 evlenmeden önce lazere gidiyordum mis gibiydi yarim bırakmak zorunda kaldım ağdaya devam edince çok batik oldu bi de kararma😏
Sinemin Nvn00 maalesef hepimizin başı dertte ben hamile kalmadan önce çıkarıyordum kendim ama göbeğim büyüdükçe göremiyorum bide kaşınıyor anlatamam 😂🤦🏻♀️
taslan Sinemin jilet batık yapıyor ama düzenli 2 3 ay ağda yapınca kalmıyor hiç biri hiç dr. Luk birsey yok aslinda biraz sabir gobusler gidince agda devam edersiniz kizlar ben hic birakmadim gerci hala agda yapiyorum yada yaptiriyorum
Sinemin taslan yok kuzum ben jilet kullanmasamda sürekli ağda yaptırsam da çok oluyor batığım hamilelikten dolayı dayanamadım ben ağdaya 2-3 kere jiletle aldım aynen doktor birşey yapamaz zaten belki çare bulan vardır diye soruyum dedim 😂
Nse Sinemin cnm aynı sorunu bende yaşıyordum agdaya giderken sürekli kıl dönmesi oluyordu kuaförüm sürekli agdadan dolayı kıl dönmesi oluyor dedi bacaklarımda flan da oluyordu jilette kullan o zmn olmaz dedi bı sure agdayi bıraktım jilet kullanmak zorunda kaldım düzeldi
NisaMomy Sinemin genitalin çok içine değdirmeden peeling le yüz kesesini kullan işe yarıyor canım ben bacaklarımdakileri öle çıkartıyorum😊