Sinemin Hanımlar ben özel bölgemi bazen ağda bazen ise jiletle alıyorum ama genellikle ağdaya gidiyorum 2-3 kez jiletle almışımdır ama kıl dönmeleriyle başım dertte sizce ne yapmalıyım 🤔 bu sorunu yaşayan varmı
Serap0733 Sinemin benm de vardı koltuk altım ve oramda lazer sonrası rahatladm dogumdan sonra devam edıcem
Cengizenhar2020 Sinemin Ben sürekli ağdaya gidiyorum bazen doktor randevum olduğu zaman tam uzamadan gitmek zorunda kalıyorum ve batik gibi oluyor kuaforum kese yap dedi denedim gayette fayda etti fazla acitmadan yaparsan bisi olmaz
tiniminianne Sinemin yok kuzum yani benim acımıyor gratiste minik ipek yüz kesesi var normal kese ile beraner satılıyor genelde ondanda alabilirsin o daha yumuşak. Dayanabileceğin kadar bastır.
Sinemin tiniminianne teşekkür ederim canım denicem mutlaka göbeğimden görüpte çıkartamıyorum da delircem 😂
AsenaArda Sinemin Aynen yaa göbeğim çıktıktan bu yana bende göremiyorum çok rahatsız edici bir durum 🤦♀️
2kezanne Sinemin yıllardır var care bulamadim bende igneyle almaya calisiyorum jilette denedim kesede yaptim yok cok ince olduğu için disari cikmiyo
Sinemin 2kezanne bende iğne ve cımbızla çıkarıyordum ama göremiyorum artık keseyi denicem ama inşallah faydasını görürüm
zeynepdemirtaserol Sinemin hamileyseniz hamilelikten sonra lazer epilasyonla bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz. Batıklar için En entkili yöntemdir😌